spouštění Win XP

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...). Témata z této sekce se NEZOBRAZUJÍ v TOPxx na hlavní straně fóra.

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Uživatelský avatar
juraciss
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 148
Registrován: červen 06
Pohlaví: Nespecifikováno

spouštění Win XP

Příspěvekod juraciss » 18 čer 2006 13:06

Když jse spouští Win tak jse počítač vždycky automaticky restartuje nevíte někdo co s tím ???? :?

/duplikované téma smazáno
/mikel

Reklama
Uživatelský avatar
mijaja
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 4136
Registrován: září 05
Bydliště: Zlín
Pohlaví: Muž

Příspěvekod mijaja » 18 čer 2006 13:20

Nabídka Start > Nastavení > Ovládací panely > Systém > Upřesnit > Spuštění a zotavení systému > Nastavení > zrušit zatržítko u Automatického restartu.

Uživatelský avatar
juraciss
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 148
Registrován: červen 06
Pohlaví: Nespecifikováno

win

Příspěvekod juraciss » 18 čer 2006 20:27

Dobře ale jak to můžu udělat když jse mi vůbec nespustí windows ???

Uživatelský avatar
Jupiters
Level 1
Level 1
Příspěvky: 87
Registrován: prosinec 05
Bydliště: Vysočina
Pohlaví: Muž

Příspěvekod Jupiters » 18 čer 2006 20:42

Já bych zkusil nakopnout komp v nouzovým režimu. A pak se dál řídil podle MIJAJA. Ale jestli to bude fungovat, za to ruku do ohně nedám... :D

Uživatelský avatar
juraciss
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 148
Registrován: červen 06
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod juraciss » 18 čer 2006 21:33

To už jsem zkoušel ale stejný problém

Uživatelský avatar
mikel
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2298
Registrován: květen 05
Bydliště: Karviná
Pohlaví: Muž

Příspěvekod mikel » 19 čer 2006 08:45

Napíše ti to nějakou hlášku před restartem?
Podaří se ti někdy nastartovat a dostat se do Windowsů?
Začalo to dělat z ničeho nic nebo se něco stalo a začaly restarty?
Dělal jsi nějaké změny hardwaru nebo instalace/přeinstalace softwaru než to začalo?

Je třeba napsat mnohem více, než jsi to udělal ty.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!

Uživatelský avatar
juraciss
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 148
Registrován: červen 06
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod juraciss » 19 čer 2006 14:35

no do windousů jse nedostanu nikdy vždycky jse to restartuje nic to nenapíše jo a před tím jsem přidal druhý hdd a od té doby to dělá i když
ten hdd odpojím tak jse to taky restartuje

Uživatelský avatar
mijaja
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 4136
Registrován: září 05
Bydliště: Zlín
Pohlaví: Muž

Příspěvekod mijaja » 19 čer 2006 15:10

A náš správně zapojené disky na kšandě? Nemáš tam náhodou 2 Mastery na jednom IDE slotu? Zkontroluj zapojení , jestli nemáš (náhodou a násilím - normálně to nejde) přetočené kšandy. Jestli máš správně najumperované disky - systém na Master disku, data na Slave disku. Master disk na konci kšandy, Slave uprostřed kšandy.

Uživatelský avatar
juraciss
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 148
Registrován: červen 06
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod juraciss » 20 čer 2006 11:04

jo všechno mám dobře nakonec jsem to vyřešil tak že jsem jsi na ten nový (co jsem tam přihodil) nainstaloval windows a nastavil na hlavni a z toho druhého jsem jsi jenom přehodil co potřebuju :D
Naposledy upravil(a) juraciss dne 20 čer 2006 11:30, celkem upraveno 2 x.

Uživatelský avatar
juraciss
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 148
Registrován: červen 06
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod juraciss » 20 čer 2006 11:28

ale jak mám odstranit ten starý windows aby mě na tom hdd zůstali všechny data :|

Uživatelský avatar
mikel
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2298
Registrován: květen 05
Bydliště: Karviná
Pohlaví: Muž

Příspěvekod mikel » 20 čer 2006 14:38

No mohlo by se stát, že nová instalace má nějaké společné soubory s tou starou. Nejlépe to zjistíš, tak, že přejmenuješ adresář Windows (ten starý!) a pár dnů budeš pořád pokračovat a zkoušet všechno možné, jestli se nevyskytnou nějaké problémy.
Bohužel si myslím, že Windowsy jen tak nesmažeš (ještě jsem to nezkoušel), protože ti to pravděpodobně nedovolí, takže se asi formátu nevyhneš.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!

Uživatelský avatar
mijaja
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 4136
Registrován: září 05
Bydliště: Zlín
Pohlaví: Muž

Příspěvekod mijaja » 20 čer 2006 15:14

Možná by to šlo v nouzovém režimu. Spustí se mu jen ty nejnutnější ovladače z nové instalace na novém disku a druhý disk by mohl smazat i s formátem (Data která chceš uchovat, tak samozřejmě nejdříve přesuneš na nový disk a po naformátování starého, zase zpět.)

nakonec jsem to vyřešil tak že jsem jsi na ten nový (co jsem tam přihodil) nainstaloval windows a nastavil na hlavni a z toho druhého jsem jsi jenom přehodil co potřebuju


Tady píšeš, že jsi data už přesunul, tak co brání formátu starého disku?


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Zaseknuti při spouštění command and conquer
    od lukys88 » 25 říj 2021 15:21 » v Hry
    4
    250
    od Karrex
    26 říj 2021 16:39
  • Windows spustíPO startu opravu spouštění systému
    od Freedyk » 01 čer 2021 10:34 » v Windows 10, 8, 7..
    4
    445
    od Freedyk
    02 čer 2021 09:16
  • Power point - automatické spouštění prezentace při otevření ze složky
    od Václav Polák » 26 úno 2021 18:08 » v Kancelářské balíky
    6
    977
    od Václav Polák
    06 bře 2021 11:08

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 hostů