Nechce mi hrať žiadne internetové rádio

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...). Témata z této sekce se NEZOBRAZUJÍ v TOPxx na hlavní straně fóra.

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Uživatelský avatar
Peter
Level 2
Level 2
Příspěvky: 165
Registrován: prosinec 03
Bydliště: Žilina
Pohlaví: Nespecifikováno

Nechce mi hrať žiadne internetové rádio

Příspěvekod Peter » 18 srp 2004 11:15

CAute, Skusal som vsetko mozne, ( preinstalovat IE6, aj winamp ), ale ziadne internetové rádio sa mi pustit nedá. Myslim ze virom, ani červikom by to byť nemalo. Kontroval som NODom aj ADawarom6.
Ak niekoho napadne čim by to asi mohlo byť, please napíšte.



Reklama
Uživatelský avatar
BlackOps
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 111
Registrován: duben 04
Bydliště: Frýdek-Místek
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod BlackOps » 18 srp 2004 12:22

Nazdar ...

... ve WinAmpu je toho v položce Media Library opravdu dost, takže je škoda, když se k tomu nemůže člověk dostat ... první věc, která by mě napadla je FireWall ... když si chcu pustit rádio přes http://www.kissmorava.cz, tak ho tak mi doma nejde => FireWall to nepovolí. Ale přes WinAmp by to jít mělo ...
BlackOps

Rangers lead to way!

Uživatelský avatar
Peter
Level 2
Level 2
Příspěvky: 165
Registrován: prosinec 03
Bydliště: Žilina
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod Peter » 18 srp 2004 13:52

Ziadny firewall nemam. Pripojeny som priamo. Tak nicim takym to nebude. Ale aj tak dik za radu

Uživatelský avatar
BlackOps
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 111
Registrován: duben 04
Bydliště: Frýdek-Místek
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod BlackOps » 18 srp 2004 17:34

Nepíše to žádnou chybu? => když se to rádio snažíš spustit ... např. WinAmp by ti mohl napsat.
BlackOps



Rangers lead to way!

Uživatelský avatar
Peter
Level 2
Level 2
Příspěvky: 165
Registrován: prosinec 03
Bydliště: Žilina
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod Peter » 18 srp 2004 23:13

Ano, napiše. "Zadany soubor nelze nalezt. Ověřte zda je zadaná správna ceste, alebo či je počitač v ktorom je subor uložený ONLINe. "
Adresa je zadana isto dobre, lebo klikam na odkaz.
A nejde mi to so žiadnym radiom.

Uživatelský avatar
Rimmer
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1171
Registrován: březen 03
Bydliště: Červený trpaslík
Pohlaví: Muž

Příspěvekod Rimmer » 19 srp 2004 00:38

Čau,
tak schválně, zkus tohle rádio:
http://fm4.orf.at/
(nahoře klikni na STREAM)

btw. moje nejoblíbenější :listen:

A ještě napiš, jak rychlé máš připojení k netu..
Rimms

Uživatelský avatar
Peter
Level 2
Level 2
Příspěvky: 165
Registrován: prosinec 03
Bydliště: Žilina
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod Peter » 20 srp 2004 09:13

TAk toto radio hrá. Ide mi tiež http://www.okey.sk ,ale z radii ako http://www.evropa2.cz , http://www.frekvence1.cz nejde ani jedno.Tieto dve maju priponu suboru ".asf" A tie čo mi idu .mp3 Tak ako rozchodiť aj tie .asf ? Inak pripojenie mam 512/128 Mb/s dsl

Uživatelský avatar
Rimmer
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1171
Registrován: březen 03
Bydliště: Červený trpaslík
Pohlaví: Muž

Příspěvekod Rimmer » 22 srp 2004 00:40

Ahoj, no vida - tak alespoň víme, že ti nefunguje .asf ...možná, že ti tento typ souborů otevírá nějaký problémový program. To rádio spouštíš přímo ve winampu nebo přes internetový prohlížeč?

Jestli přes Winamp, tak zkus nainstalovat jeho poslední verzi, jestli přes prohlížeč, tak zkus ve START - SPUSTIT vepsat tenhle příkaz:
c:\windows\inf\unregmp2.exe /RegExts

.....no a dej vědět jestli došlo k nějaké změně
Rimms

Uživatelský avatar
Peter
Level 2
Level 2
Příspěvky: 165
Registrován: prosinec 03
Bydliště: Žilina
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod Peter » 22 srp 2004 09:55

Tie rádia, čo hrajú sa spustia priamo v prehliadači. Tie čo nejdu sa snažia otvoriť vo wmp. Ked som dal spustit to co si mi napisal, zmenila sa hlaška, ktoru wmp vyhodi. teraz to pise " Pokus o zýskanie sieťového prostridku sa nezdaril.

Uživatelský avatar
Peter
Level 2
Level 2
Příspěvky: 165
Registrován: prosinec 03
Bydliště: Žilina
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod Peter » 22 srp 2004 10:33

vo Wmp som odobral a znovu vybral zoznam suborou , ktore ma prehravat. A už to ide. Radia hraju vo WMp. Teraz fakt neviem kde bola chyda??? Subory .asf boli vybrane aj predtym.
PS : Načo presne je ten prikaz c:\windows\inf\unregmp2.exe /RegExts ?
Moc dakujem za rady.

Uživatelský avatar
Rimmer
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1171
Registrován: březen 03
Bydliště: Červený trpaslík
Pohlaví: Muž

Příspěvekod Rimmer » 23 srp 2004 11:38

Tak jsem rád, že ti to již funguje 8)

Ten příkaz by měl resetovat nastavení přípon souborů - v čem se mají otvírat.

Např. pokud byl .asf nastaven na otvírání se ve Winamp, tak tenhle příkaz měl přepsat přepsat registry tak, aby se .asf otevíral ve Windows Media Playeru. Našel jsem to na internetu ve spojitosti s problémy s Netrádiem..
Rimms


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Kód na rádio SAAB
    od mimi973 » 02 led 2020 12:33 » v Vše ostatní (z oblasti IT)
    4
    1664
    od gogo1963
    02 led 2020 13:38
  • Rádio se CD přehrávačem - přípojka AUX?
    od stuartik » 20 dub 2020 11:03 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    29
    1272
    od cadworker
    30 dub 2020 11:35
  • Nové internetové připojení, Bridge
    od Doctor_X » 05 zář 2020 15:13 » v Administrace sítě
    6
    319
    od Doctor_X
    06 zář 2020 14:10
  • internetové eshopy zamerene na mobily
    od p3v4x » 24 zář 2020 16:47 » v Vše ostatní (z oblasti IT)
    6
    311
    od flacek
    24 zář 2020 17:53
  • Jak hrát na XBOX ?
    od atari » 23 zář 2020 10:42 » v Herní konzole
    4
    377
    od sojkin626
    25 zář 2020 17:34

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 1 host