Záznam zvuku ze zvukové karty (vyřešeno)

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...). Témata z této sekce se NEZOBRAZUJÍ v TOPxx na hlavní straně fóra.

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

stan.
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 115
Registrován: říjen 05
Pohlaví: Nespecifikováno

Záznam zvuku ze zvukové karty (vyřešeno)

Příspěvekod stan. » 21 říj 2006 08:52

Potřeboval bych radu na nějaký free program na nahrávání zvuku procházející zvuk.kartou.



Reklama
Uživatelský avatar
juraciss
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 148
Registrován: červen 06
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod juraciss » 24 říj 2006 19:59

Myslíš jako výstup ze zv.karty nebo vstup ?

Uživatelský avatar
mmmartin
Moderátor
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Příspěvky: 8504
Registrován: srpen 04
Bydliště: Praha
Pohlaví: Muž

Příspěvekod mmmartin » 24 říj 2006 20:32

Např Záznam zvuku v XP, nebo zkus třeba http://www.slunecnice.cz , tam jich najdeš celou řadu.

stan.
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 115
Registrován: říjen 05
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod stan. » 24 říj 2006 20:56

Myslím zvuk který je slyšet z repráků.Chci nahrávat internetová rádia,co jsem zatím našel tak bylo

shareware(různá omezení). Budu dál hledat.

Uživatelský avatar
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 23266
Registrován: září 06
Bydliště: Východní Čechy
Pohlaví: Muž

Příspěvekod Pic » 24 říj 2006 21:31

Mrkni sem: http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?t=8541, nebo : http://www.fi.muni.cz/usr/pelikan/ARCHI ... /ZVUK.HTML, a dále: medard.soc.cas.cz/digidat/zvuk_porizovani.htm
Google Ti toho vyhledá hromadu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Radix
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2165
Registrován: září 06
Pohlaví: Muž

Příspěvekod Radix » 24 říj 2006 22:15

Myslím, že ten dotaz byl myšlen jinak. Jak náhrát (uložit na disk, vypálit) hudbu přijímanou tím samým počítačem.
Ty odkazy Pica s tím nemají nic společného, ten druhý ani neexstuje. Ten první odkaz je žert.

Uživatelský avatar
mmmartin
Moderátor
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Příspěvky: 8504
Registrován: srpen 04
Bydliště: Praha
Pohlaví: Muž

Příspěvekod mmmartin » 24 říj 2006 22:51

Záleží taky na zvukové kartě, co všechno umí "poslat do záznamu". Např v Sound Blasteru máš možnost do záznamu poslat What u hear, tj. to. co poslouchám. Pak můžeš do jakéhokoliv nahrávacího softu - např Nero Wawe Editor - nahrávat to. co právě leze z repráků.

Uživatelský avatar
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 23266
Registrován: září 06
Bydliště: Východní Čechy
Pohlaví: Muž

Příspěvekod Pic » 25 říj 2006 00:21

Nepom§že Ti toto: http://www.pcsvet.cz/forum/forum.php?tema=14528 . Za předchozí příspěvek se omlouvám, nečetl jsem pořádně a duchem někde asi jinde.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Uživatelský avatar
Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 3701
Registrován: leden 06
Bydliště: Plzeň
Pohlaví: Muž

Příspěvekod Jan Pašek » 25 říj 2006 07:57

Pokud nic nenajdeš připomeň se mi na SZ snad to doma ještě mám přijímač net rádií s možností recordingu určitě sem ho viděl na slunečnici ale kdybys vedle mne střílel teď si zaboha nevzpomenu jak se to menovalo.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Uživatelský avatar
juraciss
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 148
Registrován: červen 06
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod juraciss » 25 říj 2006 08:37

no tak já jsem u staré karty ( tak 6 let stará ) normálně propojil výstup se vztupem a normálně nahrál záznamem zvuku ( pokud ti to stačí ( ta kvalita )) ale u nové karty mě to už myslím nefungovalo

Uživatelský avatar
Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 3701
Registrován: leden 06
Bydliště: Plzeň
Pohlaví: Muž

Příspěvekod Jan Pašek » 25 říj 2006 09:13

Pozor na propojování vstup výstup u zvukovky záleží jak je to postavené. Pokud to chytí zpětnou akustickou vazbu můžete jí doslova upískat k smrti.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Radix
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2165
Registrován: září 06
Pohlaví: Muž

Příspěvekod Radix » 25 říj 2006 10:54

Opravdu je možné bez nějakého nebezpečí (nemyslím tím jen zpětnou vazbu) propojit kablíkem výstup na repro (sluchátka) se vstupem? To by pak bylo velmi jednoduché.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Výběr reproduktorů a zvukové karty
    od WinDroid » 16 říj 2020 12:14 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    6
    268
    od petr22
    17 říj 2020 12:19
  • Výběr zvukové karty k mikrofonu
    od klimA. » 16 říj 2020 12:17 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    5
    197
    od karlos
    16 říj 2020 17:13
  • nefunkční subwoofer při zapojení do zvukové karty
    od gogo1963 » 01 pro 2019 18:47 » v Problémy s hardwarem
    2
    248
    od gogo1963
    01 pro 2019 20:51
  • Propojení zvukové karty s aktivními reproduktory
    od wilier » 29 kvě 2020 21:40 » v Vše ostatní (hw)
    8
    606
    od Fox_25
    31 kvě 2020 15:43
  • Neni nainstalovano zadne zvukove vystupni zarizeni
    od audis » 02 led 2020 14:07 » v Problémy s hardwarem
    28
    1063
    od ITCrowd
    04 led 2020 23:09

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 hostů