to nevypadá špatně hodí se to k tý modrý docela dobře uvidíme ještě v pátek jesli mi něco jinýho nepadne do oka co by se tam taky hodilo . Vim jak to myslíš a dokážu si to představit diky za rady pak sem vložim výsledek
Lol tak jak jsi na tom? Ja teprve donesl barvy, ale mam jich málo. Sem si říkal na co budu kupovat nové, když (jeden nejmenovaný sprejer) jich má doma a to i ty, co potřebuji. Jenže černé je dost modré skoro vůbec dal mi žlutou a zlatou, ale nevím , jak to udělat elegantně nechci s toho udělat stavebnici to opravdu ne vyzkoušíme uvidíme, zítra jdu na to
Pak se zde pochlubíme oba, jak jsme to pokazili. Kdyžtak koupím nový kryt, ale ještě dotaz. Pokud nemám technický benzín, postačí mi na odmaštění ředidlo? Jakékoliv
Tak jo lidi vylezu stím na horu a ne pře SZ moje K 700I má původní sem tam stříbrnou a zatím osmirkovanou matnou černou, ale asi dám zítra lesklou co vy na to jaká by se tam hodila? Ta matná nebo ta lesklá. Mě ta matná připadá taková divná :-)
A čím jsem to odmastil nekonec? SLIVOVICÍ alkohol v tom je tak co by ne
Tak zde je postup mého barvení (není celý, to až zítra až to bude hotové) je to osmirkované a odmaštěné nakonec bude jinak přední panel bude celostříbrný
takže s výsledkem ven je to o 100% lepší než to bylo. Co myslíte vy, když to porovnáte s telefonem na předchozí stránce? nebyla oranžová tak jsem to zatím nechal bez ni no... obrázky stav popíší lépe u obrázků jsem zhoršil kvalitu 1 měl 3MB vyřešeno hodim až se pochlubí výsledkem i Fox8 2 Fox8 raději bych tam dal tu lesklou
Po dlouhé době můj telefonek. Je na bílo, černá byla strašná. Bílá je ale mohutnější, ale mě se líbí více. Na zadu ještě bude znak SE (originální) a nějaký znak to ještě uvidím jaký samozřejmě nastříkaný černou
Telefon Nokia G22 jsem zakoupil v lednu 2025 a očekával jsem aktualizaci na Android 14, protože byla výrobcem (HMD Global) slíbena před více než rokem. Po prvním spuštění telefonu se nainstalovalo spoustu aktualizací, ale moje úplně poslední verze...
Poslední příspěvek
Ano, to máš pravdu. Kdybych šel vyloženě po podpoře, určitě bych zvážil některý z Pixelů. Já se přiznám, že jsem tento telefon kupoval čistě jako srdcovku v souvislosti s oznámením konce značky Nokia (článek zde: ) - prostě jsem si řekl, že za 3k to...