Koupit S4?

Vše o vašich mobilních zařízeních…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

.:M@rt!n:.
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Koupit S4?

Příspěvekod .:M@rt!n:. » 22 srp 2013 17:35

Zba píše:Tak jak to dopadlo?

:) Nic jsem nekoupil :) Ale ne z důvodu že by to byla Čína nebo napodobenina, ale z toho důvodu, že jsem s prodávající byl domluven že jí mám zavolat až dorazím na místo a ona mě někde najde. Ve stanovenou hodinu jsem byl tam kde jsem měl být, zavolal jsem (asi 7x) ale žádná odezva. Takže jsem se obrátil a jel zase domů. Prodávající má již od odpoledne toho dne vypnutý mobil takže se ji ani nemohu dovolat, abych poděkoval za marně strávený čas na cestě. Čili kromě benzínu a nervů mě to nestálo nic a nevlastním S4. Svět se ale nezboří...
MB MSI Z77A-G43 / procesor Intel Core i5-3570/ grafika MSI N660Ti PE 2GD5/OC / RAM Corsair 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Vengeance / SSD disk OCZ Vertex 4 Series 128GB / zdroj Corsair CX600

Reklama
mimi973
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod mimi973 » 22 srp 2013 17:36

Radšej kúp s4 u riadneho predajcu,,,,
PC:Sapphire Radeon R9 270X / I5 4670k / ASUS Z87-K / 8GB / 1000GB/ 620W / Zalman Z5 / Benq rl2455hm
MacBook Pro 14" 2021 M1
Iphone 14 Red
+Apple Watch Ultra / AirPods 1 / AirPods MAX

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 22 srp 2013 17:57

Tomina píše:Nevěřím..tyhle klony jdou poznat hned. Pokud to stojí méně jak polovinu SGS4, tak to musí jít někde poznat a často právě na displeji..

Tak nevěř. Oči ještě slouží. Pravda, na jemnost DPI jsem se nesoustředil, barvy byly ale podobné a HW byl vzhledově totožný z 99% (až na ten o mm jiný displej)
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

jayden
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod jayden » 22 srp 2013 17:58

taky bych radši koupil u řádného prodejce, na aukru jsem si před půl rokem koupil SG ace (s5830) tel jsem dostal bez origo nabíječky bez origo kabelu a bez krabičky... nehledě na to že baterie na tom telefonu nevydržela ani půl dne. Týden nazpět jsem si koupil S3 mini v electroworldu a jsem naprosto spokojen a přes aukro elektroniku víckrát nekoupím :-/
NTB: Lenovo Legion Y520 80WK00X6CK MP: S23 8/256

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”