MEN: Děkuji, to by bylo fajn
Jak nastavit default schéma na stáhnuté schéma na androidu Vyřešeno
- warcraftan
- Master Level 7

- Pohlaví:

- Stav:
Re: Jak nastavit default schéma na stáhnuté schéma na androi
Žbeky: no právě, chtít se učit, mě se nechce haha, zase s tím HTC defaultním vzhledem dokážu žít, ale ten modrý vzhled se mi líbí víc. Ang umím asi tak, že si dokážu přeložit články na netu a dokážu pochopit něco z poslechu (videa na youtube apd.), ale že bych se bavil s nějakým američanem? :-)
, ozvu se kdy a v kolik a jestli ti to taky samozřejmě bude vyhovovat...
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:

- Stav:
Však se nemusíš bavit. Stačí číst jejich FAQ. Navíc bootloader od HTC jde odemknout docela dobře přímo přes jejich web
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Nemusí umět ani anglicky !! Zde je čeké forum : http://androidforum.cz/htc-evo-3d-t39139.html
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:

- Stav:
Ktere 99% cerpa z XDA nebo rootzwiki. Ja pujdu radsi ke zdroji
Tim samozrejme nechci rict, ze to je spatne forum
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
- Tomina
- Level 5.5

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
AdroidForum je perfektní záležitost, ale na XDA samozřejmě nemá. Jinak u HTC se flashuje ze všech výrobců mobilů asi nejhůř. Ty návody jsou polopatický, takže pokud dodržíš postup, nemůže se ti ni stát :-)
- warcraftan
- Master Level 7

- Pohlaví:

- Stav:
to vaše pojmy rom, root, bootloader, cwm, cyanogen, zní nějak složitě=>pak jsem si všiml jednoho postu od pana MEN
Zezačátku jsem nevěděl o co se jedná, pak jsem viděl na youtube spoustu dalších launcheru, go launcher, 3d launcher..., ale Nova launcher (o tom cosik říkal i ten týpek na tom videu, co jsem dával na 1. stránce) tak jsem to nainstaloval, ale ještě ani zdaleka to nevypadá tak jak bych chtěl: čili teď ty složky, které ten týpek na tom youtube videu dal do popisu mám akorát přetáhnout do telefonu? a vše bude ok?
MEN píše:Ano nebo nahrát Nova launcher ...
Zezačátku jsem nevěděl o co se jedná, pak jsem viděl na youtube spoustu dalších launcheru, go launcher, 3d launcher..., ale Nova launcher (o tom cosik říkal i ten týpek na tom videu, co jsem dával na 1. stránce) tak jsem to nainstaloval, ale ještě ani zdaleka to nevypadá tak jak bych chtěl: čili teď ty složky, které ten týpek na tom youtube videu dal do popisu mám akorát přetáhnout do telefonu? a vše bude ok?
Tak ano on má nainstalovaný Nova launcher https://play.google.com/store/apps/deta ... rch_result
Ne musíš je přesně umístit do složek. Ten soubor boss.zip musíš rozbalit a vyjede ti sloška Sd card a v té jsou další složky které najdeš i v telefonu.
Nutností je ale nainstalovat ten Nova Launcher..
A nepříklad to počasí tak to je samostatný wiget který najde také na google play..
Jestli něco nechápeš tak se ptej..
Ne musíš je přesně umístit do složek. Ten soubor boss.zip musíš rozbalit a vyjede ti sloška Sd card a v té jsou další složky které najdeš i v telefonu.
Nutností je ale nainstalovat ten Nova Launcher..
A nepříklad to počasí tak to je samostatný wiget který najde také na google play..
Jestli něco nechápeš tak se ptej..
- warcraftan
- Master Level 7

- Pohlaví:

- Stav:
Nova Launcher mám nainstalovaný, soubor boss.zip jsem otevřel, otevřel jsem složku SD card, zkopiroval jsem všechny soubory co byly tam a dal jsem to na SD card, restartl jsem telefon, ale žádná změna (viditelná).
V tom videu 16:12 ukazuje ty složky, jak se tam dostanu v telefonu? napiš mi cestu prosím (jestli to teda je potřeba aby mi to fungovalo) jinak mi prosím poraď. :-)
V tom videu 16:12 ukazuje ty složky, jak se tam dostanu v telefonu? napiš mi cestu prosím (jestli to teda je potřeba aby mi to fungovalo) jinak mi prosím poraď. :-)
Takže jak si to udělal ty tak to fungovat určitě nebude.
1) Musíš telefon připojit k pc kde ti pc najde sd kartu na kartě je složka Android a v ní je složka data tam umístíš com.anod.calendar
2) Složka DCIM jsou jen tapety + prostřední tlačítko tu také nahraješ do složky DCIM která je na kartě..
3) MinimalisticTextPreferences abych se přiznal tak to nevím co to je, ale tu nahraj jen na sc cartu do žádné složky nedávej ..
1) Musíš telefon připojit k pc kde ti pc najde sd kartu na kartě je složka Android a v ní je složka data tam umístíš com.anod.calendar
2) Složka DCIM jsou jen tapety + prostřední tlačítko tu také nahraješ do složky DCIM která je na kartě..
3) MinimalisticTextPreferences abych se přiznal tak to nevím co to je, ale tu nahraj jen na sc cartu do žádné složky nedávej ..
- warcraftan
- Master Level 7

- Pohlaví:

- Stav:
Udělal jsem přesně tak jak píšeš, ale žádná změna, ani v tom telefonu nemužu najít ty tapety z toho boss.zip...
Jenom pro info: ten Nova Launcher opravdu mám, změna oproti klasickému htc sense tam je, takže pokud nejdou nahrát ty soubory, tak mi nezbývá nic jiného, než manuálně stáhnout a nastavit všechny ty apps co ten typek na youtube má že.
Jenom pro info: ten Nova Launcher opravdu mám, změna oproti klasickému htc sense tam je, takže pokud nejdou nahrát ty soubory, tak mi nezbývá nic jiného, než manuálně stáhnout a nastavit všechny ty apps co ten typek na youtube má že.
Ne to je blbost on má Nova launcher který je upravený, ted jsem přišel domů tak budu chvilku hledat a pak ti dám vědět ..
Edit: Tak už jsem se k tomu dopátral a co se ti líbí tak je tapeta se skrytými ikony+ wigety..
Edit: To to není ono je to trošku neco jiného takže budu hledat dál..
Edit: Tak už jsem se k tomu dopátral a co se ti líbí tak je tapeta se skrytými ikony+ wigety..
Edit: To to není ono je to trošku neco jiného takže budu hledat dál..
Naposledy upravil(a) MEN dne 31 bře 2013 19:56, celkem upraveno 3 x.
- warcraftan
- Master Level 7

- Pohlaví:

- Stav:
se skrytými ikony + widgety=>ty zararoval, já je stáhnul, zkopiroval jak si řekl, ale nic 
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 5883
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
02 črc 2025 20:38
-
-
Nejde nastavit rozlisenie na novej OLED TV Příloha(y)
od mandes » 08 úno 2025 18:35 » v Problémy s hardwarem - 10
- 5693
-
od meda2016
09 úno 2025 10:26
-
-
-
jaK nastavit zvuk na ROG STRIX X870-F GAMING WIFI Příloha(y)
od Mapa111 » 12 bře 2025 13:45 » v Problémy s hardwarem - 4
- 13288
-
od Mapa111
17 bře 2025 12:12
-
Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”