Koupit S4?

Vše o vašich mobilních zařízeních…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Peťa
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Koupit S4?

Příspěvekod Peťa » 20 srp 2013 15:13

Určitě bych se na ten telefon šel alespoň podívat. Čínská kopie se skutečně dá docela jednoduše poznat, jak je již napsáno výše. A pokud to bude jen šedivka, musíš zvážit, zda do toho jít. Pokud by šlo o šedivku, tak já bych do toho za ty peníze šel. Pokud by šlo o kopii, tak určitě ne.
Taky záleží na tom, jak ses k té nabídce dostal. Pokud je to třeba nabídka od kamaráda a jedná se o telefon, který byl vystaven na prodejně a není nějak moc poškozený, tak by se to dalo také koupit.

Reklama
Deny18
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Deny18 » 20 srp 2013 15:20

Proč si nekoupíš povedenou a kvalitní Čínu ZOPO C2 za 6000 ,-? Tomino ti o tom může řict víc a výkonu má na rozdávání, jako S4.
http://www.levnesmartphony.cz/cs/293-zo ... cerny.html

Tomina
Level 5.5
Level 5.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Tomina » 20 srp 2013 16:28

ZOPO C2 je perfektní telefon, ale jen roční záruka může někomu docela vadit. Jinak je ten telefon bez chybičky. Jinak, S4 lagovala, pomohl mi Holo Launcher. Přesto na plynulost WP8 zatím žádný systém nemá. Dokonce i iOS si při instalaci nějakého updatu trošku zalaguje..

Deny18
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Deny18 » 20 srp 2013 16:30

Nezkoušel jsi s tím telefonem ZOPO fotit? Jaké to dělá fotky s 13mpx foťákem?

Zba
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Zba » 20 srp 2013 16:48

Musím reagovat. Kolikrát si měl s4 v ruce, že tohle tvrdíš?

Celkový čas bude určitě několik hodin. Kamarád si ho pořídil, když to byla horká novinka a dal mi ho, abych se mu pokusil lagy padající aplikace odstranit. Ještě téměř neexistovaly trošku lepší custom ROMky, takže jsem s tím nic neudělal. Nakonec ji vrátil a koupil si xperii Z a je spokojen. Prý vyšla nějaká aktualizace, která to zlepšila (možná z 4.2.1 na 4.2.2 nevím), ale nedávno jsem si s ní hrál u t-mobile a bylo to stejné.
+ padání aplikací
Za nejpovedenější telefony považuji s3 a note 2.
Sám mám note 2 s omega custom ROM a jsem spokojen. Aktualizuj jen občas.

autorovi: Kdyby byla pravá, tak bych do ní šel snad taky :-D
i5 3210M, GT650M, 4Gb ram DDR3, HDD 500GB 7200ot

Tomina
Level 5.5
Level 5.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Tomina » 20 srp 2013 20:00

Vyšel 350MB update, který nepomohl..pak jsem S4 prodal a už se o Android dále přestal zajímat.. :-)
Nejlepší Android je prezentován coby Xiaomi, který má MiUi a tak vylepšuje Android o několik řad výše..zprasené Stock ROMky od Samsungu jsou naopak to nejhorší.. :-)

Zba
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Zba » 20 srp 2013 20:18

Nejlepší zkušenosti mám s cyanogenmodem na jakémkoliv telefonu. Jenom ta výdrž baterky. Takže kdybych šel někdy do s4, tak bych stock ROM vypudil hned první den :-D
Přešel jsi z androidu na iOS?Já koukal, že iphone 4s 16gb se dá na bazaru pořídit už za hodně pěkné peníze, tak jsem nalomený :-D

Darth Vader
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Darth Vader » 20 srp 2013 20:31

Prostě to vem do ruky a jestli to bude vypadat jako levnej, plastovej, hnusnej šmejd, tak je to originál Samsung.
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
__It's time to #switch!__ |

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 20 srp 2013 20:40

Teď jsem viděl taky jednu čínskou kopii. Nemít vedle sebe originál a kopii, nejde poznat rozdíl. Kopie měla o mm menší displej, jinak se vše shodovalo. Dokonce i IMEI bylo OK. Jedna z mála věcí, co šlo poznat bylo, že část nastavení v TouchWiz byla anglicky a část česky. Navíc tam byly i volby, které jsou jen v custom ROM
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

Deny18
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Deny18 » 20 srp 2013 20:41

Tak Samsung S4 je sama od sebe celá plastová, ale nedržel jsem ji, takže nemohu říct nějaký rozdíl, ale poznat to na určitě půjde.

Zba
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Zba » 22 srp 2013 16:18

Tak jak to dopadlo?

Tomina
Level 5.5
Level 5.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Tomina » 22 srp 2013 17:18

Žbeky píše:Teď jsem viděl taky jednu čínskou kopii. Nemít vedle sebe originál a kopii, nejde poznat rozdíl. Kopie měla o mm menší displej, jinak se vše shodovalo. Dokonce i IMEI bylo OK. Jedna z mála věcí, co šlo poznat bylo, že část nastavení v TouchWiz byla anglicky a část česky. Navíc tam byly i volby, které jsou jen v custom ROM

Nevěřím..tyhle klony jdou poznat hned. Pokud to stojí méně jak polovinu SGS4, tak to musí jít někde poznat a často právě na displeji..

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”