Sháním kvalitní GPS navigaci zhruba do 4,5 tisíc. Kupuji první, takže se v sortimentu navigací vůbec nevyznám. Zajímá mě s jakými značkami maté zkušenosti ať už dobré či špatné. Projížděl jsem CZC a zaujala mě například Mio Spirit 697u, ačkoli o firmě Mio slyším poprvé, nebo např. TOMTOM Via 135 Traffic Europe.
Díky za rady.
Vhodná auto gps navigace?
- Spirit
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Vhodná auto gps navigace?
Always tellin' the thruth ..even when I lie.
Re: Vhodná auto gps navigace?
Ja osobne bych doporucil Navigon
Druha navigace co se mi osobne nejvic osvedcila je Tomtom, tam ale narazis s tim ze aktualizace map stoji 1800 Kc (az na to dojde) a spojeni navigace-pc je sifrovane.
Druha navigace co se mi osobne nejvic osvedcila je Tomtom, tam ale narazis s tim ze aktualizace map stoji 1800 Kc (az na to dojde) a spojeni navigace-pc je sifrovane.
- Spirit
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Na Navigon jsem také koukal. Každopádně chtěl bych, aby navigace umožňovala doživotní bezplatné aktualizace map.
- Těsňa
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
My máme doma dvě Mio navigace, obě jsou kvalitou okej, ale u tý novější (mio c520) jsem přehrál mapy, momentálně tam mám ty od Navigonu rok 012.
Takže takhle se značkou jinak mapy jako takový jsou opravdu nejkvalitnější už zmiňované NAVIGON a TomTom.
Takže takhle se značkou jinak mapy jako takový jsou opravdu nejkvalitnější už zmiňované NAVIGON a TomTom.
Macbook Pro 13" 2012- Prodáno
iPhone 4S 16GB Black- Darováno
iPhone 5s 16GB Gold- Prodáno
iPhone 6 Plus 128GB Black- Prodáno
iPhone 6s 64GB Gold- Prodáno
iPhone 7 128GB JetBlack- Prodáno
iPhone X 64GB Silver - Darováno
iPhone 11 Pro 64GB Green
iPhone 11 Pro 64GB Green
Ještě bych popřemýšlel nad Garminem. Navigace je ok, bezplatné aktualizace.
Dozivotni aktualizace map ma jeden drobny problem: skonci driv, nez ocekavas.
Zadny vyrobce neumoznuje - legalne - aktualizovat mapy navzdy
A pak musis bud platit platit a platit (vic nez kolik stala navigace), nebo piratit.
A pak musis bud platit platit a platit (vic nez kolik stala navigace), nebo piratit.
Naposledy upravil(a) petr22 dne 09 čer 2013 19:34, celkem upraveno 1 x.
- Těsňa
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No na ty jsem taky zapomněl, tu má strýček, který vlastně celý život pracuje v zahraničí pro Německou firmu a jeden čas jezdil trasy- Chorvatsko, Slovinsko, Slovensko, Rakousko.. On si Garmin pochvaluje.
Macbook Pro 13" 2012- Prodáno
iPhone 11 Pro 64GB Green
iPhone 11 Pro 64GB Green
petr22 píše:Dozivotni aktualizace map ma jeden drobny problem: skonci driv, nez ocekavas.
Proč by měla skončit?
Proc by mela skoncit? Protoze je pouze dozivotni, a o tom kdy skonci rozhodne vyrobce. Obvykle jsou to 3-4 roky od uvedeni na trh.
Treba Garmin 510 dneska legalne neaktualizujes, a to je zarizeni s zivotnosti baterie 10h, idealni na turistiku.
Na Garminu me ale depta fakt, ze abys ho aktualizoval, musis mit vsechny koupene mapy zaroven nainstalovane v pocitaci, protoze aktualizace navigace smaze celou vnitrni pamet. Pokud mas koupenou jednu mapu, tak ti to ale nemusi vadit.
Treba Garmin 510 dneska legalne neaktualizujes, a to je zarizeni s zivotnosti baterie 10h, idealni na turistiku.
Na Garminu me ale depta fakt, ze abys ho aktualizoval, musis mit vsechny koupene mapy zaroven nainstalovane v pocitaci, protoze aktualizace navigace smaze celou vnitrni pamet. Pokud mas koupenou jednu mapu, tak ti to ale nemusi vadit.
- Spirit
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak Garmin a Navigon je už v podstatě jedno a totéž podle wiki: http://en.wikipedia.org/wiki/Navigon . Takže říkáte, že Garmin aktualizuje bezplatně vždy? :)
Známí takhle aktualizuje cca. 4 roky úplně bez problému. Má mapy Evropy. Strčí do PC, dá aktualizovat a za chvilku může jet.
Zadna firma neaktualizuje bezplatne vzdy, pouze do skonceni zivotnosti vyrobku (je potreba zjistit do kdy to je)
Proste ti jednoho dne vyskoci hlaska, ze sluzba automaticka aktualizace vyprsela, a rekne si to o prachy - coz znamena 1800 Kc na rok v pripade TomTomu a jednorazove 5800 Kc u Garminu.
Navigace od Garminu z let 2004-2007 aktualizovat uz nejdou, novejsi zadnou nemam.
Proste ti jednoho dne vyskoci hlaska, ze sluzba automaticka aktualizace vyprsela, a rekne si to o prachy - coz znamena 1800 Kc na rok v pripade TomTomu a jednorazove 5800 Kc u Garminu.
Navigace od Garminu z let 2004-2007 aktualizovat uz nejdou, novejsi zadnou nemam.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 25
- 11488
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
21 říj 2024 16:55