Ahoj chtěl bych si pořídit dotykový mobil s androidem a moc o tom nevim.
Chtěl bych aby: byl odolný
měl plynulé ovládání
kvalitní display, velikost 4 a vice palce
dobrý fotoaparát, natáčení HD videa
slot pro SD kartu
dobrou výdrž na baterii
GPS a další... co byste třeba poradili
Vše pochopitelně přiměřeně k té stanovené ceně.
Děkuji za odpověď.
Výběr mobilu do 8000
Re: Výběr mobilu do 8000
Kdyby jsi si litr připlatil tak Samsung Galaxy SIII - http://mobilni-telefony.heureka.cz/sams ... -iii-16gb/
Velmi dobré je ale LG Nexus 4 - http://mobilni-telefony.heureka.cz/lg-nexus-4-16gb/ - ten bych bral možná i víc, Quad-Core 1,5Ghz procesor, ČISTÝ! Android (Velká výhoda, vůbec se nebude zasekávat) , 8MPx fotoaparát, 2GB RAM. Za tu cenu hodně slušná HW výbava, ZDE RECENZE : http://www.youtube.com/watch?v=Oj03d6qIiN0
Velmi dobré je ale LG Nexus 4 - http://mobilni-telefony.heureka.cz/lg-nexus-4-16gb/ - ten bych bral možná i víc, Quad-Core 1,5Ghz procesor, ČISTÝ! Android (Velká výhoda, vůbec se nebude zasekávat) , 8MPx fotoaparát, 2GB RAM. Za tu cenu hodně slušná HW výbava, ZDE RECENZE : http://www.youtube.com/watch?v=Oj03d6qIiN0
MacBook Pro 13 Retina TouchBar 2016
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
hm, ale ve známýchh obchodech jsou kolem 10-11k
Ale ten čistý android to se mi líbí, mají to ještě nějaké jiné telefony?:)
Ale ten čistý android to se mi líbí, mají to ještě nějaké jiné telefony?:)
Řada Nexus 
Odesláno z mého GT-I9070

Odesláno z mého GT-I9070
Moc jich teda není, a tech 10,000 to uz je dost, nejaké jiné navrhy?:)
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Plynulý a s Androidem se trošku vylučuje
))
Co takhle Nokia Lumia 820 ?

Co takhle Nokia Lumia 820 ?

Co takhle tenhle koukek... téměř nezničitelný!
http://www.czc.cz/cat-b15/124219/produk ... rm=Cat_B15

Tomina : Ani nevíš o čem mluvíš prosímtě
Android s nadstavbami se semtam sekne, ale tenhle telefon je přímo od Googlu + dostává první aktualizace + má právě čistý android, když jsi to nikdy neměl v ruce, tak neporovnávej.
Ten Cat B15 je slabej, jediná výhoda že je odolnej, jinak ne, existuje právě možnost toho Nexuse.

Ten Cat B15 je slabej, jediná výhoda že je odolnej, jinak ne, existuje právě možnost toho Nexuse.
MacBook Pro 13 Retina TouchBar 2016
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
iPhone X 64GB Black
Apple Watch S2 42mm
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
I cisty andriod se seka... iOS se seka. A myslim, ze Tominovi proslo rukama vic telefonu Tobe. Proto muze hodnotit...
Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Carny: chlapečku, já měl za život víc telefonů, než kdokoliv zde na fóru, tak buď hodnej a nepoučuj!! Android mám od roku 2009 a znám jej jak z uživatelskýho, tak i vývojářskýho hlediska. Vím, jaký má ten systém slabiny a jaký má pozitiva a kvůli architektuře, která staví na nízké uživatelské prioritě nebude nikdy tak plynulý, jako iOS či WP8 (které si také občas zalagují). A to mi věř, že jsem měl tuny Androidů a tuny customROM, každá se srala na jiných místech.
Android s nástavbami se seká pravidelně, laguje už jen při přechodu mezi plochami, kde máš widgety. Nexus je plynulý, to ano, ale stále může bystrý oko v určitých chvílích pocítit záškub. To je prostě vlastnost systému. S čím ale souhlasím - pokud chce někdo používat Android telefon a šetřit si nervy, bude Nexus 4 nejlepší volba, protože třeba právě Samsungy se svými nenažranými TouchWizy mě totálně zklamaly a to jsem měl jak Note, S3 tak i S4, která šla po 14 dnech z domu, jak byla zalagovaná..zlatej CyanogenMOD, sice měl svý mouchy, ale byla a je to zlatá ROMka..
Btw. Lumii jsem navrhl jen proto, že u WP8 nyní cvičně jsem a pokud někdo nepotřebuje na mobilu pařit nejnovější hry, tak je to perfektní systém. Z 99 % je plynulý a bez lagů, už se mi sice stalo, že si i Windows tu a tam při rychlejším překlikávání mezi aplikacemi zalagoval, či spadl, ale mám Lumii 520, tedy nejnižší, nejslabší a hlavně nejnovější model plný bugů. Byla to jen alternativa, pokud tazatel nechce o ničem jiném, než Androidu vědět, tak je to jeho věc
Android s nástavbami se seká pravidelně, laguje už jen při přechodu mezi plochami, kde máš widgety. Nexus je plynulý, to ano, ale stále může bystrý oko v určitých chvílích pocítit záškub. To je prostě vlastnost systému. S čím ale souhlasím - pokud chce někdo používat Android telefon a šetřit si nervy, bude Nexus 4 nejlepší volba, protože třeba právě Samsungy se svými nenažranými TouchWizy mě totálně zklamaly a to jsem měl jak Note, S3 tak i S4, která šla po 14 dnech z domu, jak byla zalagovaná..zlatej CyanogenMOD, sice měl svý mouchy, ale byla a je to zlatá ROMka..

Btw. Lumii jsem navrhl jen proto, že u WP8 nyní cvičně jsem a pokud někdo nepotřebuje na mobilu pařit nejnovější hry, tak je to perfektní systém. Z 99 % je plynulý a bez lagů, už se mi sice stalo, že si i Windows tu a tam při rychlejším překlikávání mezi aplikacemi zalagoval, či spadl, ale mám Lumii 520, tedy nejnižší, nejslabší a hlavně nejnovější model plný bugů. Byla to jen alternativa, pokud tazatel nechce o ničem jiném, než Androidu vědět, tak je to jeho věc

- Andrew98
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nexus 4 a odolnost? Ten CAT Otakaru Schönovi nevydržel ani ponoření do vody. Tady bude nejlepší ona 820. Není tak odolná, ale při normálním zacházením vydrží.
Odesláno z mého LT22i pomocí Tapatalk 4 Beta
Odesláno z mého LT22i pomocí Tapatalk 4 Beta
Intel Xeon E3-1231v3 + SilentiumPC Fera 2
ASUS B85-PRO GAMER
Sapphire R9 270X Toxic Boost
Kingston HyperX Savage 16GB CL9 1600Mhz
Seasonic SS-620GM2 Evo 620W
Intel 520 120 GB + Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB
iiyama ProLite X2483HSU-B1
ASUS B85-PRO GAMER
Sapphire R9 270X Toxic Boost
Kingston HyperX Savage 16GB CL9 1600Mhz
Seasonic SS-620GM2 Evo 620W
Intel 520 120 GB + Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB
iiyama ProLite X2483HSU-B1
Lumia 820 bohužel nesplní požadavek na dobrou baterii.Stačí si přečíst recenze zde
http://www.alza.cz/nokia-lumia-820-blac ... tm#recenze
baterie bude hodně slabá.I když u těchto telefonů je to běžné a málokterej má opravdu slušnou výdrž.
http://www.alza.cz/nokia-lumia-820-blac ... tm#recenze
baterie bude hodně slabá.I když u těchto telefonů je to běžné a málokterej má opravdu slušnou výdrž.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11
- 10304
-
od AirCrew
Zobrazit poslední příspěvek
03 bře 2025 19:26
-
- 13
- 5603
-
od petr22
13 zář 2024 14:32
-
-
Vzdálený přístup z mobilu na mobil
od czTANIScz » 30 čer 2024 14:32 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4165
-
od czTANIScz
11 črc 2024 21:11
-
-
-
Podpora mobilů s formátem avif
od p3v4x » 22 pro 2024 22:01 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 6
- 3148
-
od petr22
23 pro 2024 11:04
-
-
-
Ochrana proti nadměrnému nabíjení u mobilu
od walderan » 19 led 2025 21:41 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 1
- 2483
-
od kecalek
20 led 2025 16:06
-
Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”