Nemuzu najit jak zakazat zmeny prepinacu na stahovacim menu (obr.) v zamknutem stavu. Moc diky za radu :)
Android stahovaci menu
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Android stahovaci menu
Jaký změny?
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Zmeny stavu prepinacu (viz obrazek), treba zapnuti/vypnuti wifi, data, rezim letadlo a to pres nastaveny zamek. Stava se mi ze se mi to v kapse poprepina, konktretne kdyz se to "samo" prepne do letadla a nikdo se mi nedovola je dost problem. Na jinych telefonech je potreba pro zmenu odemknout. Je to Galaxy X Cover 4
Diky za reakci
Diky za reakci
Podívej se do zabezpečení, zámek obrazovky....ale mám pocit že Samsung tohle má takhle schválně a nic s tím neuděláš.
NZXT H6 Flow MB MSI MAG B550 TOMAHAWK CPU AMD Ryzen 5 5600X GPU XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT RAM Kingston Fury 32GB HDD SSD M.2 ADATA XPG Gammix S11 1TB HDD 2 TB PSU Seasonic Focus GX-850 AOC C24G1 144Hz Mobil Apple iPhone 15Pro 256GB Tablet iPad Air M2
Ja sem nad tim stravil snad hodinu, zkouseli to najit i dalsi tri lidi. Vsichni maji Samsung a pro zmenu v zamknutem stavu je potreba je odemknout :/
Dodatečně přidáno po 3 minutách 21 vteřinách:
Proto zkousim forum, protoze uz fakt nevim :)
Dodatečně přidáno po 3 minutách 21 vteřinách:
Proto zkousim forum, protoze uz fakt nevim :)
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Jaký má kdo z nich Android? Já mám 9 a funguje to taky tak, že to jde i na zamčené obrazovce, ale taky se mě telefon nikdy nerozsvítil a neposunul lištu, když jsem nechtěl.
Sestava v profilu.
Na starém Note 10+ s poslední verzí Androidu to jde taky, až když jsem chtěl jít hlouběji do menu nebo nastavení to po mě chtělo gesto nebo otisk.
NZXT H6 Flow MB MSI MAG B550 TOMAHAWK CPU AMD Ryzen 5 5600X GPU XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT RAM Kingston Fury 32GB HDD SSD M.2 ADATA XPG Gammix S11 1TB HDD 2 TB PSU Seasonic Focus GX-850 AOC C24G1 144Hz Mobil Apple iPhone 15Pro 256GB Tablet iPad Air M2
Android 10 a 11. Stahnout menu jde na vsech i v zamknutem stavu, ale na tom jednom to jde i zmenit bez odemknuti
@ Karrex Rozsviti se to a zmeni obcas v kapse, telefon mam displejem k noze
Dodatečně přidáno po 12 minutách 12 vteřinách:
Otazka je jak to zakazat :)
@ Karrex Rozsviti se to a zmeni obcas v kapse, telefon mam displejem k noze
Dodatečně přidáno po 12 minutách 12 vteřinách:
Otazka je jak to zakazat :)
Takze to asi nejde :/
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 5434
-
od BigSandy
Zobrazit poslední příspěvek
22 úno 2025 07:53
-
-
Přesun whatsapp z iPhone na android
od DeNNI85 » 15 led 2025 21:02 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 11
- 8518
-
od DeNNI85
04 úno 2025 08:23
-
-
-
Android 15 sledování objemu dat na sim kartě
od Tazator » 10 dub 2025 07:40 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 3814
-
od Tazator
10 dub 2025 11:02
-
-
-
TCL 40S615 - Cant load Android system Příloha(y)
od Daniel_Jackson » 25 zář 2024 10:58 » v Vše ostatní (hw) - 2
- 3125
-
od Daniel_Jackson
27 zář 2024 22:17
-
-
-
Nokia G22 - Marné čekání na Android 14
od simio.simsoft » 08 kvě 2025 01:59 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 2709
-
od simio.simsoft
09 kvě 2025 12:41
-
Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”