K700i a video

Vše o vašich mobilních zařízeních…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Uživatelský avatar
Fox8
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1703
Registrován: listopad 07
Bydliště: Uherský Brod
Pohlaví: Muž

K700i a video

Příspěvekod Fox8 » 29 led 2008 06:54

Proc mi na moje K700i Nejde poslat cele video které např 5min. (Formát samozřejmě 3gp) Vzdy se mi zkrátí na 2 minuty a konec :evil: (posílám to pres blůtů :D z PC jestli to ma nejaky vliv)


Intel Xeon E5-1650v3, 64GB RAM, GTX970, 1TB SSD, 2TB plotna

Reklama
Uživatelský avatar
majkll
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1108
Registrován: srpen 06
Bydliště: Olomouc
Pohlaví: Muž

Příspěvekod majkll » 29 led 2008 14:46

A maš na to video dostatek paměti??
MSI P45 Neo | CORE2DUO E6750 2,9GHZ | Ram 2X1GB 1066Mhz A-DATA extreme edition | HDD WD 250Gb + 1TB externí WD | 8800 GS 384MB | Fortron 400W | Windows 7 Ultimate + 22" full HD SAMSUNG

--->Pravidla Pc-Helpu<---

Uživatelský avatar
Fox8
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1703
Registrován: listopad 07
Bydliště: Uherský Brod
Pohlaví: Muž

Příspěvekod Fox8 » 31 led 2008 23:03

Mam ja mam vetsinou asi 15 MB volnych pisnicky davam do mp4 tak mi to tolik nazabira. Newim dela to kazde video. Nemuze to byt tim, ze to posilam pres modrý zub?
Intel Xeon E5-1650v3, 64GB RAM, GTX970, 1TB SSD, 2TB plotna

OndraP.
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 704
Registrován: leden 07
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Příspěvekod OndraP. » 31 led 2008 23:12

v tom by neměl bejt problém, pokuď ti to funguje a máš to všechno dobře zapojený a nainstalovaný tak by to nemělo vadit

Uživatelský avatar
Fox8
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1703
Registrován: listopad 07
Bydliště: Uherský Brod
Pohlaví: Muž

Příspěvekod Fox8 » 01 úno 2008 00:46

tak to je super :D ale jak teda dal kazde video mi nejde nad 2 minuty :evil: když jsem si chtěl dát kdysi video-- Destination (tenkrát bylo slavné :smile: ) tak se mi zkrátilo na 2 min. a konec ti same Indigen od pixaru normal video ma cca 5 min. dam ho do pc a 2 min a konec :mad:
Intel Xeon E5-1650v3, 64GB RAM, GTX970, 1TB SSD, 2TB plotna

Uživatelský avatar
Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 3701
Registrován: leden 06
Bydliště: Plzeň
Pohlaví: Muž

Příspěvekod Jan Pašek » 01 úno 2008 08:40

Malej má stejnej problém Bluetouch MSI USB2 mobil Sony Ericson V610i pošle pouze 30MB pak to celý zatuhne eště sme to neřešily. tak kdyby někdo věděl co s tím budu rád. Ten tip mobilu nevím přesně upřesnění během dne.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

OndraP.
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 704
Registrován: leden 07
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Příspěvekod OndraP. » 01 úno 2008 11:31

a zkoušeli ste to normálně přes káblika zapojit do pc, tam zkopírovat...??

Uživatelský avatar
Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 3701
Registrován: leden 06
Bydliště: Plzeň
Pohlaví: Muž

Příspěvekod Jan Pašek » 01 úno 2008 11:36

přez kabel mu to chodilo jen máme každý jiný tel tak sem se nas.. a koupil blu a vykopal původní sw k telefonům. pc je nyní kabelu prostý.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

OndraP.
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 704
Registrován: leden 07
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Příspěvekod OndraP. » 01 úno 2008 11:48

a neni to třeba tím bluetooth, jestli to neni nějak omezený nebo něco, to je divný, mělo by to jít, já sem videa nezkoušel posílat, tak to vyzkoušim a dám vědět, ale až zítra

Uživatelský avatar
Fox8
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1703
Registrován: listopad 07
Bydliště: Uherský Brod
Pohlaví: Muž

Příspěvekod Fox8 » 04 úno 2008 21:56

Task dej vedet, pac by me zajimalo proc to nejde... Kablik to se ti lehko rekne nikde na okoli ho nemaj a ti co u nas maj sony ericsson tak maj vsichni jin koncovky :evil:
Intel Xeon E5-1650v3, 64GB RAM, GTX970, 1TB SSD, 2TB plotna

Uživatelský avatar
Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 3701
Registrován: leden 06
Bydliště: Plzeň
Pohlaví: Muž

Příspěvekod Jan Pašek » 04 úno 2008 22:01

no uvidíme jestli je to omezené chystám se takto propojit 2 PC.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Uživatelský avatar
Fox8
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1703
Registrován: listopad 07
Bydliště: Uherský Brod
Pohlaví: Muž

Příspěvekod Fox8 » 06 úno 2008 19:59

Tak jak to vypada kdyz jsem si posial film od bratrance (w800i) mam ho cely ale kdyz ho poslu z pc prec modry zub zas ma 2 min. :evil:
Intel Xeon E5-1650v3, 64GB RAM, GTX970, 1TB SSD, 2TB plotna


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Video editor
    od temat012 » 14 pro 2019 15:07 » v Vše ostatní (sw)
    5
    565
    od Grander
    14 pro 2019 20:46
  • PC převážně na video editing
    od mattesak » 27 kvě 2020 18:05 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    5
    264
    od xbs
    27 kvě 2020 18:34
  • Twitch,jak nahrát video
    od mtc » 16 pro 2019 14:46 » v Komunikace na internetu
    2
    1514
    od mtc
    16 pro 2019 17:03
  • .TSV HD video má vady při přehrávání na Windows 10
    od postcd » 19 pro 2019 18:47 » v Vše ostatní (sw)
    3
    527
    od petr22
    19 pro 2019 19:30
  • PC na střih video (klidně bazar) do 10 000,-
    od kuk22 » 24 dub 2020 19:50 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    7
    312
    od Pankaeas
    26 dub 2020 08:29

Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 hostů