Chtěl bych se ještě zeptat, mohu připojit cpu fan do cha fan, kde jsem měl předtím připojen fan z case, abych zjistil že je dám opravdu špatný? Jen cha fan má jen 3 piny a cpu fan piny 4 nebude to ničemu vadit?
Odesláno z mého Xiaomi Mi2s pomocí Tapatalku.
Nefunkční CPU fan Vyřešeno
Re: Nefunkční CPU fan
Pc sestava : CPU Intel Core i5 6500 3,2Ghz | MB : MSI B150 PC MATE | GPU : MSI R9 280 3GB | RAM: 16GB Kingston HyperX Fury 2133hz | HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB | Zdroj: Enermax NAXN ENP450AGT 450W | Case: CoolerMaster Elite 370
Jo můžes nic neskažíš páč ten další pin je na automatickou regulaci otáček,, ot já sem nevyužité fany používal v létě tak že sem je napojil na nabíječku od telefonu :)
Děkuji, je to tedy asi opravdu fanem, připojil jsem ho tam a ačkoli se pc spustíl jen na chvíli (asi nějaká ochrana, když je odpojen cpu fan) tak se také jen trochu pootočil a už nic, přitom fan z case jel v předtím v pohodě
děkuji za radu, snad zítra už dorazí nový fan

Pc sestava : CPU Intel Core i5 6500 3,2Ghz | MB : MSI B150 PC MATE | GPU : MSI R9 280 3GB | RAM: 16GB Kingston HyperX Fury 2133hz | HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB | Zdroj: Enermax NAXN ENP450AGT 450W | Case: CoolerMaster Elite 370
Zdravím,
dnes jsem tedy propojil chladič, ačkoli bylo pár problémů kvůli malé desce a málu místa, je tam. Problém je to, že se vyřesil pouze problém s fanem, ten se již točí, ale Bsod skáče pořád. Je snad na chlup stejný jako ten minulý, párkrát se spustila nějaká oprava systému, ale nikdy nic neopravila. Dle mého je to sw chyba, takze by ji asi reinstal vyresil, jenže mám na disku dost věcí o ktere bych nechtěl prijit... Takže jediná věc co mě napadá je neinstalovat čísty os, ale zvolit funkci opravy s tím, že mi to vytvoří Windows .old myslíte, že by to mohlo pomoci a přitom nepřijdu o data?
Předem dekuji
dnes jsem tedy propojil chladič, ačkoli bylo pár problémů kvůli malé desce a málu místa, je tam. Problém je to, že se vyřesil pouze problém s fanem, ten se již točí, ale Bsod skáče pořád. Je snad na chlup stejný jako ten minulý, párkrát se spustila nějaká oprava systému, ale nikdy nic neopravila. Dle mého je to sw chyba, takze by ji asi reinstal vyresil, jenže mám na disku dost věcí o ktere bych nechtěl prijit... Takže jediná věc co mě napadá je neinstalovat čísty os, ale zvolit funkci opravy s tím, že mi to vytvoří Windows .old myslíte, že by to mohlo pomoci a přitom nepřijdu o data?
Předem dekuji

Nejjistější záloha je ta, že strčíš disk do jinýho počítače, data překopíruješ, disk pak zformátuješ, a data si natáhneš zpátky. Šlo by to i z nějakej live distribuce, a naházet to třeba na externí disk, ale já těm liveCD moc nefandim, většinou mi to nefungovalo, atd..
Just Fucking Google It!
Zdravím,
dobře pokud tedy připojim disk k druhému pc budu moci prekopirovaat co budu potřebovat? Nebude problém, že budou v pc v jeden okamžik 2 os? Předem děkuji
dobře pokud tedy připojim disk k druhému pc budu moci prekopirovaat co budu potřebovat? Nebude problém, že budou v pc v jeden okamžik 2 os? Předem děkuji

-
- Pohlaví:
Nebude, pokud v BIOSu bude správně nastavené bootování na správný disk.
Není důležitý kolik OS je v počítači, ale kolik jich je současně spuštěnejch. A současně může vždy běžet jen jeden OS.
Just Fucking Google It!
Dobře zítra to zkusím, budu muset vybrat jen důležité protože to budu kopírovat na menší disk, popř. Připojím ještě externí disk. Zatím velké díky

Re: Nefunkční CPU fan Vyřešeno
Zdravím,
reinstal vypadá, že pomohl, vše zatím běhá jak má. Možná i dobře, reinstal už byl potřeba a pořád jsem to okládal, tak jsem k tomu byl donucen no
Sice ta záloha dvakrát pohodlná nebyla, ale je to, tak co už
Ještě jednou moc děkuji všem :) Zamykám
reinstal vypadá, že pomohl, vše zatím běhá jak má. Možná i dobře, reinstal už byl potřeba a pořád jsem to okládal, tak jsem k tomu byl donucen no

Ještě jednou moc děkuji všem :) Zamykám
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 5536
-
od Baggy
Zobrazit poslední příspěvek
29 zář 2024 22:11