Není to notebook, je to normální stolní PC.
Win7 jsou x86 ultimate
Nemám na výběr vhodné rozlišení Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Nemám na výběr vhodné rozlišení
Ptal se jestli 32/64 bit. A chybí ti ovlůadače na grafiku.
Tak alespoň zkus napsat, co tam máš za MB (CPU-Z, záložka Mainboard).
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
32bit, nevím ale jakou tam mám grafiku ani kde stáhnu její ovladače
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Pro 2014 17:09) ---
Motherboard:
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Pro 2014 17:13) ---
Musím už jet do práce. Předem děkuji za další příspěvky, dál to budu muset dořešit zítra.
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Pro 2014 17:09) ---
Motherboard:
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Pro 2014 17:13) ---
Musím už jet do práce. Předem děkuji za další příspěvky, dál to budu muset dořešit zítra.
Obávám se, že Tě nepotěším, ale pro Tvou MB neexistují oficiální ovladače GK pro systémy Win Vista a vyšší, tedy ani pro Win 7
Hledat v Googlu případné neoficiální nebudu!

Hledat v Googlu případné neoficiální nebudu!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Dobrá, nahodím XPčka. Co si teda mám stáhnout za ovladače?
Chci Ti pomoci, hledám za Tebe a dělám blbosti. Ta Tvá MB nemá integrovanou GK!
Jestli jsi to ještě nepřeinstaloval, počkej s tím, třeba to rozjedeme. Potřebuju, abys mi sem dal screen ID hardwaru těch dvou neznámých zařízení ve Správci zařízení. Tady máš vzor
Jestli jsi to ještě nepřeinstaloval, počkej s tím, třeba to rozjedeme. Potřebuju, abys mi sem dal screen ID hardwaru těch dvou neznámých zařízení ve Správci zařízení. Tady máš vzor
Předpokladam že se jedná o to PC co jsme řešili nedávno..
Podle mě bude nerychlejši způsob podivat se do PC na Grafiku jestli na ni je něco napsáno.. Popř. najít krabici od GK..
A teď trochu off topic (srry za to)
Obrazky vložiš normalě jako to děláš jenom že sem nedávej andresu jako že [url=]www.blablabla.com[/url),
ale v editoru zmačnkni nahoře tlačitko "Img" a mezi hranaty zavorky (sam ti tam skoči kurzor) vlož tu adresu na obrázek --> [img]www.obrazek.png[/img)
Doufám že jsi to pochopil a ještě jednou sorry za offtopic. :)
Podle mě bude nerychlejši způsob podivat se do PC na Grafiku jestli na ni je něco napsáno.. Popř. najít krabici od GK..
A teď trochu off topic (srry za to)
Obrazky vložiš normalě jako to děláš jenom že sem nedávej andresu jako že [url=]www.blablabla.com[/url),
ale v editoru zmačnkni nahoře tlačitko "Img" a mezi hranaty zavorky (sam ti tam skoči kurzor) vlož tu adresu na obrázek --> [img]www.obrazek.png[/img)
Doufám že jsi to pochopil a ještě jednou sorry za offtopic. :)
Ne...Ne... Já ti nepomůžu... dokud si to nevyGoogluješ 

Krabici nemám, snad bude ta grafická karta na jednom z následujících screenů... Pokud ne, tak rozeberu bednu a vyfotim kartu 
--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Pro 2014 07:02) ---
Jdu spát po noční. Doufám, že jsem to sem dal všechno dobře a odpoledne už jen nainstaluju ovladače
--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Pro 2014 13:19) ---
Tady ještě přidávám fotku tý grafický karty, nikde na ní nic nevidim...snad jen ten štítek vpravo?
--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Pro 2014 13:22) ---
Teďka ale koukám, že to budu muset stejně reinstalovat, protože uvnitř jsou 2 disky, ale počítač vidí jen jeden, takže jsem to špatně nainstaloval...
Ale nebudu zatím nic dělat.
--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Pro 2014 13:47) ---
JÁ NA TO KÁLIM, STEJNĚ TO BUDU MUSET REINSTALOVAT, TAKŽE TO UDĚLÁM TEĎ.
TAK MI OVLADAČE PROSÍM NAJDI PRO XPčka. Děkuju!

--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Pro 2014 07:02) ---
Jdu spát po noční. Doufám, že jsem to sem dal všechno dobře a odpoledne už jen nainstaluju ovladače

--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Pro 2014 13:19) ---
Tady ještě přidávám fotku tý grafický karty, nikde na ní nic nevidim...snad jen ten štítek vpravo?
--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Pro 2014 13:22) ---
Teďka ale koukám, že to budu muset stejně reinstalovat, protože uvnitř jsou 2 disky, ale počítač vidí jen jeden, takže jsem to špatně nainstaloval...
Ale nebudu zatím nic dělat.
--- Doplnění předchozího příspěvku (03 Pro 2014 13:47) ---
JÁ NA TO KÁLIM, STEJNĚ TO BUDU MUSET REINSTALOVAT, TAKŽE TO UDĚLÁM TEĎ.
TAK MI OVLADAČE PROSÍM NAJDI PRO XPčka. Děkuju!
Takže máš GK od Nvidie ale nevim jakou a tak trochu nevim jak zjistit jakou máš.
Tady jsou věci co mě napadaji:
1. Máš nainstalovany všechny updaty? většinou se ovladače nainstaluji sami při updatech..
2. Co jsi měl předtím za OS ? win7 nebo XP ? pokud si měl předtim Win7 a fungovaly ti na nich ovladače tak je tam nech i teď.
3. Kvůli tomu že tam nevidiš 2. HDD nemusiš reinstalovat. Radši zkontroluj jestli máš dobře zapojeny kabely..
4. Pokus se najit nějaky dokumenty k ty GK (krabici, manual,atd.)
Potom napiš jak jsi dopadl.
Tady jsou věci co mě napadaji:
1. Máš nainstalovany všechny updaty? většinou se ovladače nainstaluji sami při updatech..
2. Co jsi měl předtím za OS ? win7 nebo XP ? pokud si měl předtim Win7 a fungovaly ti na nich ovladače tak je tam nech i teď.
3. Kvůli tomu že tam nevidiš 2. HDD nemusiš reinstalovat. Radši zkontroluj jestli máš dobře zapojeny kabely..
4. Pokus se najit nějaky dokumenty k ty GK (krabici, manual,atd.)
Potom napiš jak jsi dopadl.
Ne...Ne... Já ti nepomůžu... dokud si to nevyGoogluješ 

Re: Nemám na výběr vhodné rozlišení Vyřešeno
Pokračování zde: viewtopic.php?f=46&t=145192&start=24
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3145
-
od Dolpi
Zobrazit poslední příspěvek
24 čer 2024 13:50
-
-
Jsem jediný uživatel PC, ale nemám oprávnění Správce!
od Minapark » 16 zář 2024 16:15 » v Windows 11, 10, 8... - 2
- 3001
-
od mmmartin
21 zář 2024 10:40
-
-
- 1
- 2148
-
od rhsCZ
17 pro 2024 15:14
-
-
Herny pocitac na rozliseni 3440x1440 Příloha(y)
od Søren » 25 črc 2024 11:43 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 42
- 7804
-
od Søren
03 srp 2024 15:10
-
-
-
Igpu od AMD vega 6 a Vega 8 max rozlišení Příloha(y)
od walderan » 18 dub 2025 14:53 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 8
- 2414
-
od walderan
18 dub 2025 19:31
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”