Ahoj, koupil jsem si 2 monitory BenQ RL2455HM. Oba mají reproduktory (nevim proc ale nejakou zahadou jen repraky na primarnim). jsou od sebe 5 cm avsak od pc cca metr kabelu. mimo jine pouzivam headset a chci aby zvuk z obou monitoru sel do sluchatek tudiz headset musim mit v pc. jak mam dostat zvuk z monitoru do sluchatek aby tak sel zvuk z obou? (repraky i obraz jde pres hdmicko) Děkuji za odpověď
--- Doplnění předchozího příspěvku (30 Pro 2014 18:32) ---
A aby bylo mozne menit mezi sluchatky/repraky
Monitory
Re: Monitory
Vítej na PC-help!
A teď to zkus ještě jednou a srozumitelně. To, cos napsal, jsem nepochopil.
A teď to zkus ještě jednou a srozumitelně. To, cos napsal, jsem nepochopil.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Ok, pardon jsem z toho na prášky. 
1) 2x BenQ RL2455HM (oba mají své reproduktory)
2) Ze mně neznámého důvodu jde reprák na primárním
3) Monitory jsou hned vedle sebe, ale cca metr kabelu musí jít k PC
4) Mám Headset, který používám, tudíž nemůžu použít konektor na sluchátka co je přímo v monitoru)musí být přímo v PC) , jelikož konektory na mikrák a sluchátka nemůžu dát od sebe daleko.
Jak mám dostat zvuk z reproduktoru do sluchátek z obou monitorů (do sluchátek jde sekundární do repráku primární)
Obraz i zvuk do obou monitorů jsou napojeny 2 (každý monitor 1 kabel) HDMI kabely
Děkuji.

1) 2x BenQ RL2455HM (oba mají své reproduktory)
2) Ze mně neznámého důvodu jde reprák na primárním
3) Monitory jsou hned vedle sebe, ale cca metr kabelu musí jít k PC
4) Mám Headset, který používám, tudíž nemůžu použít konektor na sluchátka co je přímo v monitoru)musí být přímo v PC) , jelikož konektory na mikrák a sluchátka nemůžu dát od sebe daleko.
Jak mám dostat zvuk z reproduktoru do sluchátek z obou monitorů (do sluchátek jde sekundární do repráku primární)
Obraz i zvuk do obou monitorů jsou napojeny 2 (každý monitor 1 kabel) HDMI kabely
Děkuji.
Neuvedl jsi svoji sestavu,ale i přesto: Je to otázka nastavení ovladače zvukové karty. Víc Ti bez dalších informací říct neumím.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Intel Core i7 4770, 16GB RAM, GTX 750Ti, potřebuješ vědět něco konkrétního? PS: na starým monitoru to šlo v poho. Spíš otázka zapojení
Netvrdím, že to vyřeším, ale potřebuji vědět co máš za zvukovou kartu, popř. její ovladač.
Ale to byl jen jeden, ne??? Pak je to o něčem jiném.Na starým monitoru to šlo v poho
no signál z dvou zdrojů cpát do jedněch sluchátek je nesmysl, když je do obou repro stejný ne?
kup si prodlužovací kabel ke sluchátkům, pokud ti nedají až do PC a máš nejlepší řešení
kup si prodlužovací kabel ke sluchátkům, pokud ti nedají až do PC a máš nejlepší řešení
Děkuju za vaše názory a rady. 

Jaj to to bohužel nevím, ale v nastavení zvuku v monitoru je Zvuk PC, Zvuk HDMI a Aut. detekce... (na repraky mam to HDMI)
Jo, ale do obou repráků ti jde "ten stejný zvuk", tudíž je nesmysl mít do sluchátek signál z obou najednou.
Takže není rozdíl, jestli posloucháš sluchátky pouze zvuk v levém/pravém monitoru, nebo přímo v PC, protože ten zvuk je stejný
Takže není rozdíl, jestli posloucháš sluchátky pouze zvuk v levém/pravém monitoru, nebo přímo v PC, protože ten zvuk je stejný

Ano, ale když dám sluchátka do PC tak najednou slyším jen z pravého a z levého je to furt na repráky a repro ze mně neznámého důvodu jde jen na pravém monitoru
takže musíš nastavit ovladač zvuku tak, aby při zapojení sluchátek do PC ztlumil ostatní výstupy a tím pádem přestal posílat zvuk do repro v monitoru

a ještě dotaz, jak zprovoznit i ty repráky na druhým monitoru? nastaveni mam total stejny jako na prvym ale nejde to
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 1966
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
27 zář 2024 20:07