Dobrý den,
Ne-celý 4 měsíce mám novou grafickou kartu a zdroj. Vždy když hraji nějakou novější hru, ať je to Euro Truck Simulator 2, Skyrim, CS:GO nebo i Diying Light, tak po nějaké chvíli hraní zamrzne obrazovka a reproduktory začnou bzučet, někdy se na místo zamrznuté obrazovky objeví černo-bílé pruhy vertikálně řazené, při hraní Dying Light se stávalo, že bílé pruhy zrůžověli. Počítač jsem nucen restartovat.
Všechny hry krom Dying Light rozjedu v pohodě na Ultra s 50+ fps jenom Dying Light jsem hrál na low s občasnýma lagama.
Nevíte jako by mohla být příčina a jak to opravit.
--Děkuji
Sestava:
OS:Windows 7 HP, CPU: Intel core i3 550 3,20GHz, GPU: GIGABYTE AMD Radeon HD 6970 2GB , RAM 4GB, Základní deska: Gigabyte GA-H55M-S2V, Zdroj: Seasonic Energy Knight SS-500ET, T3 500W OEM
Problém s grafikou?
Problém s grafikou?
Don't blink, don't even blink! Blink and you're dead. They're fast, faster than you can believe. Don't turn your back, don't look away, and don't blink! Good Luck. - The Doctor
-
- Pohlaví:
Re: Problém s grafikou?
Stáhni HW-monitor a až tam ty chyby budou, tak udělej screen a dej ho sem do přílohy. Pravděpodobně vysoké teploty GK.
Teď mi to nějak nechce padnout..
.. takže nemůžu poslat aktuální screen.., ale co se jedná teploty GK, tak to jsem naposledy měřil v pondělí a vyjelo to až na 71°C. Děkuji
--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Bře 2015 19:01) ---

--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Bře 2015 19:01) ---
Don't blink, don't even blink! Blink and you're dead. They're fast, faster than you can believe. Don't turn your back, don't look away, and don't blink! Good Luck. - The Doctor
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Ta grafika nevypadá nově, tu sis někde sehnal? Teplota 71°C je u CPU, GK má teplotu ok. Jestli jsi zkoušel instalovat nejnovější ovladače, tak to spíš vypadá na vadnou kartu.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Nová, kupoval jsem jí na Alza.cz .. byl to poslední kus.
teď mi to zase padlo a všiml jsem si, že většinou když to padne, tak hra udělá nějaký hlasitější zvuk např. hra ArcheAge: .. postava pískla a náhle se zmrazil obraz, repráky začaly bzučet a pískat.. to samé, když hraju CS:GO, ale u Skyrimu se to neděje.. tam to prostě náhodně padne..
Karrex napsal, že to je vadnou grafikou, otázkou však je, či má grafika nějaký vliv na zvuk.
Karrex napsal, že to je vadnou grafikou, otázkou však je, či má grafika nějaký vliv na zvuk.
- Přílohy
Naposledy upravil(a) kaspik2 dne 01 dub 2015 16:22, celkem upraveno 1 x.
71°C na procesor je už moc ne? dlouhodobě by to mělo být tak 65°...zkus to ještě prověřit...hraj aspon 15 minut, at se sestava pořádně zahřeje a zjisti max teploty
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1578
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
20 srp 2024 07:13