Můj problém či žádost o pomoc spočívá v tom, že mi asi před půlrokem nějaký zákeřný vir napadl komp a nějak se to v něm všechno posralo. Snažil jsem se s ním poprat, ale po pár hodinách jsem to vzdal a zakoupill nový disk...starý jsem vložil i s daty do šuplíku a téměř jsem na něj zapoměl. Je mi ho líto nebo spíš těch dat, taxem si řekl, že se tu třeba najde kolemjdoucí, který poradí. Co si pamatuji, taxe mi po tom napadení furt restartoval komp, fungoval jen v nouzovém režimu a při něm jsem se snažil zachránit data z C: překopírováním na jiný disk, ale vždy po pár MB se PC opět restartovalo...ještě si pamatuji, že nešlo na něj zapisovat ani mazat, jakmile jsem na něm něco udělal, tak po restartu bylo zase vše zpět. I když jsem o data nechtěl přijít taxem zkoušel nakonec i formátovat, ale nešlo už ani to asi v 97% to napsalo nějakou chybovou hlášku. Fyzicky je v poho a když jsem ho před fílí dal do compu, tak mi zčernala obrazovka a comp na nic nereagoval...Tak jestli máte někdo nějaké rady co bych měl ještě před tím než ho