Zamrzlý notebook

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Bobo11028
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Zamrzlý notebook

Příspěvekod Bobo11028 » 20 črc 2015 20:37

Ahoj :) Před 14 dny jsem si koupil notebook ( Acer E15 E5,parametry CPU: AMD Quad Core A8-7100, GPU: AMD Readon R7 M265 2GB, 8GB RAM, Win 8,1) Mno a dneska jsem na něm prováděl obvyklou práci a hrál hru. když jsem ho chtěl vypnout všiml jsem si že lišta je rozmazaná jako u starých televizí, tak jsem ho raději restartoval. Jenže po restartu se objevila klasická obrazovka Aceru se sloganem a poté měl hned najet do Windowsu ale jen se vypl... A už nejde nastartovat. Když zmáčku napájecí tlačítko tak se jen ozve jak se roztočí větráček cvakde disk a konec... Nic jineho poté se zase vypne... Prosím o to čím by to mohlo být. Momentálně ho potřebuji.

Reklama
petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Re: Zamrzlý notebook

Příspěvekod petr22 » 20 črc 2015 20:45

Obavam se ze je to tim, ze je to Acer (jeste navic s AMD procesorem a grafikou) - zkratka laciny spotrebni material. Tenhle byl nejspis vadny primo z vyroby - takova zavada se obvykle projevi do mesice.

Nic jineho nez reklamace se obavam ze nezbyva.

Uplne nejlepsi by bylo si nechat vratit penize a koupit notebook s Intel procesorem.

Bobo11028
nováček
Stav:

Re: Zamrzlý notebook

Příspěvekod Bobo11028 » 20 črc 2015 20:47

petr22 píše:Obavam se ze je to tim, ze je to Acer (jeste navic s AMD procesorem a grafikou) - zkratka laciny spotrebni material.

Nic jineho nez reklamace se obavam ze nezbyva.

Uplne nejlepsi by bylo si nechat vratit penize a koupit notebook s Intel procesorem.

hmm... A myslíte že notebook by šel ještě vrátit i kdýž ho mám déle než 14 dní?

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Problémy s hardwarem”