Qualcomm ATHEROS Wireless driver - restartuje windows Vyřešeno

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Martys123
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Qualcomm ATHEROS Wireless driver - restartuje windows

Příspěvekod Martys123 » 09 zář 2015 07:23

Ahoj,

chtěl bych se zeptat, zda by mi někdo neporadil.

Mám notebook asus x51L a přeinstaloval jsem W7. Když nainstaluju driver Qualcomm ATHEROS AR5007EG pro Wifi, který mi nabídne Windows update nebo přímo z Asus.com, tak po nainstalování se objeví modrá obrazovka a restart, pak musím jít do nouzového režimu a driver zakázat. Už jsem jednou tento problém měl, ale nevím přesně, jak jsem to vyřešil, protože jsem zkoušel různé věci. Myslím, že jsem použil jiný ovladač z této adresy https://www.atheros.cz/atheros-wireless-drivers.html ale tady jsou drivery ve formátu WHQL a už si nepamatuju a nemůžu najít info, jak je instalovat, není tam exe program apod. Nevíte jak je nainstalovat nebo obecně jak tento problém jednoduše vyřešit? Nejde to prostě jen nakopírovat do patřičného souboru? Pokud ano, jakým způsobem.

Ještě mě napadlo, že bych mohl zas použít Driver Booster jako minule, kdy jsem aktualizoval všechny ovladače, ale tím jsem to asi neopravil, asi z toho máte husí kůži, že, když slyšíte Driver Booster :D

Díky moc.
Marty

Reklama
zeus
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:

Re: Qualcomm ATHEROS Wireless driver - restartuje windows  Vyřešeno

Příspěvekod zeus » 09 zář 2015 10:08

Driver Booster netreba, stahni z uvedene stranky, rozbal a pak ho ze Spravce zarizeni naviguj do te rozbalene slozky.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

Martys123
nováček
Stav:

Re: Qualcomm ATHEROS Wireless driver - restartuje windows

Příspěvekod Martys123 » 09 zář 2015 11:36

Výborně, díky za radu, objevil se pokrok, po nainstalování byl už jen jeden restart, pak to drželo, ale ve Správci zařízení byl u adaptéru žlutý vykřičník a na jiné aktualizace nic nereagovalo.
Měl jsem tam V 10.0.0.298, aktualizoval jsem na 303, ale aktualizace neproběhla, navíc restart, pak jsem zkusil 313, to samé, ale po restartu se najednou objevil adaptér s verzí 303, sám se instaloval, ale automatické instalace mám zakázané, takže to asi nesouviselo nijak s Windows Update. Trochu divný. Každopádně teď už byl adaptér ve správci bez bez vykřičníku, ale wifi pořád nešla, aktualizace na 313 nemohla proběhnout, tak jsem šel do nouzového režimu a aktualizoval na 313 a už wifi konečně funguje.

A je tady další problém, po vytvoření hotspotu je wifi nestabilní. Chytám wifi na telefon, ale nikde jinde telefon problém nemá, takže to děla PC. Zeptám se tady, později asi vytvořím další téma, máte nějaké rady, jak provést stabilizaci wifi? Na vytvoření hotpost mám My Wifi Router v.3. Conectify má také problém, bude to asi někde v nastavení.

Martys123
nováček
Stav:

Příspěvekod Martys123 » 09 zář 2015 12:48

zkusil jsem vytvořit hotspot pomocí CMD přímo ve windows, ale pořád nic, vypadá to jen na nějaký nastavení, někde něco povolit apod... díky za rady

Martys123
nováček
Stav:

Příspěvekod Martys123 » 09 zář 2015 13:54

když tak sem už neodpovídejte, je to další specifický problém, založím nové téma :)
viz http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?f=41&t=161030&p=1268945#p1268945

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Problémy s hardwarem”