Mám problém. Nechce mi naskočit windows. Říkal jsem si že je špatný HDD tak jsem tam dal HDD z funkčního PC . A dělalo to co je na videu.
Odkaz: https://youtu.be/oeof1LwwRwM
Nevim vubec co s tím.
Budu rád za kazdou radu.
Pc nenaběhne HELP ME PLEASE Vyřešeno
- TeIkQ
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Pc nenaběhne HELP ME PLEASE Vyřešeno
Zkusil si to v nouzovém režimu ?
Zkusil bych nabootovat na flashku live distribuci linuxu, jestli se to rozjede, tak bude chyba nejspíš v HDD/SW.
Chtělo by to víc informací.
Co jsi dělal naposledy?, možná je chyba v SW.
Zkusil bych nabootovat na flashku live distribuci linuxu, jestli se to rozjede, tak bude chyba nejspíš v HDD/SW.
Chtělo by to víc informací.
Co jsi dělal naposledy?, možná je chyba v SW.
A.E „Kdybych měl k dispozici hodinu na zvládnutí problému, na kterém by závisel můj život, strávil bych 40 minut jeho studiem, 15 minut jeho analýzou a 5 minut jeho řešením.“
Re: Pc nenaběhne HELP ME PLEASE
Ten harddisk z jineho PC - na nem byly uz nainstalovane Windows z jineho PC? Pokud ano, tak se nediv ze se ti to resetuje stale dokola.
Zacal bych tim, ze ten disk co si o nem myslis ze je vadny das do jineho PC a tam ho otestujes treba pres Crystal disk Info.
Kdyz bude vadny, poridis novy disk a nainstalujes znova Windows. Disk s Windows nejde jen tak prehazovat mezi pocitaci.
Zacal bych tim, ze ten disk co si o nem myslis ze je vadny das do jineho PC a tam ho otestujes treba pres Crystal disk Info.
Kdyz bude vadny, poridis novy disk a nainstalujes znova Windows. Disk s Windows nejde jen tak prehazovat mezi pocitaci.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 1710
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
23 bře 2025 21:49