Zdravím, když jsem dnes projížděl net, zničeho nic se mi zasekl PC, jedinné řešení bylo pc natvrdo vypnout, poté co jsem pc zapl, mi windows (Windows 10) najížděl podezřele pomalu a když se dostal na login obrazovku, tak mi monitor začal hlásit no signal detected, jako kdyby vůbec nebyl připojen ke grafické kartě, zkontroloval jsem všechny kabely, i piny uvnitř pc, vše bylo OK. Pc jsem restartoval a spustil v nouzovém režimu kde to jelo, přeinstaloval ovladače grafiky a spustil normálně, tentokrát to šlo, avšak o pár hodin později se to stalo opět, zásek PC, tentokrát stačilo pc restartovat 2x bez přeinstalace ovladačů a jelo to, fakt tomu nerozumím, co se děje s mým PC, může mi to někdo vysvětlit? Může to být vadný monitor? Ovladače mám aktální to jsem se ujistil....
Sestava:
Processor: Intel(R) Core(TM) i3-4170 CPU @ 3.70GHz
Video Card : NVIDIA GeForce GTX 660
Memory: 8.0 GB
HDD: 2TB
Základovka: MSI B85-G43
Počítač se zasekne a po restartu hlásí no signal detected.
Re: Počítač se zasekne a po restartu hlásí no signal detected.
Máš procesor s integrovanou grafickou kartou. Toho se dá využít k otestování té GTX 660. Stačí přepojit kabel k monitoru z grafické karty do základní desky (deska má HDMI, DVI-D a VGA port).
Jestli po přepojení a instalaci ovladačů Intel HD k žádným problémům nedojde, tak se problém bude týkat té nVidie. Jsou teploty v pořádku?
Dále je v malém podezření pevný disk. Dej sem screenshot nebo log z programu CrystalDiskInfo.
Jestli po přepojení a instalaci ovladačů Intel HD k žádným problémům nedojde, tak se problém bude týkat té nVidie. Jsou teploty v pořádku?
Dále je v malém podezření pevný disk. Dej sem screenshot nebo log z programu CrystalDiskInfo.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
_vcn píše:Máš procesor s integrovanou grafickou kartou. Toho se dá využít k otestování té GTX 660. Stačí přepojit kabel k monitoru z grafické karty do základní desky (deska má HDMI, DVI-D a VGA port).
Teploty jsou v pořádku, posílám screen s infem z toho programu, pokud se mi to ještě stane, zkusím teda zapojit do integrované...
Všimni si, že ten screenshot není kompletní! Chybí tam celá řada atributů, stačí se podívat na posuvník vpravo dole!
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
_vcn píše:Všimni si, že ten screenshot není kompletní! Chybí tam celá řada atributů, stačí se podívat na posuvník vpravo dole!
Ano, sorry moje chyba, dělal jsem to ve spěchu.
Disk je v pořádku.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 7622
-
od StOrKcZ
Zobrazit poslední příspěvek
26 úno 2025 18:52