Vestavěný mikrofon mi teď pro změnu nejde, nevím co si usmyslel. Budu dneska přeinstalovávat drivery :-/
No to je jedno, k těm co tomu rozumí -> myslíte že by teda pomohla ta externí zvukovka (když už něco budu kupovat, tak abych měl 5.1ky opět) ? Pokud ne, tak samozřejmě koupím ten galvanický odrušovač, ale tam se mi zavře 5.1 nadobro.
Odstranění brumu z repráků (viník - internet)
Re: Odstranění brumu z repráků (viník - internet)
Může, ale občas to dělali i základní desky.
Pro ty kdo tomu rozumí. Zavře se mu 5.1 použitím odrušovače? A měl ho tam vůbec do teď ?
No počkej, teďka tě nejak nechápu, jestli jsi ironický nebo co. Asi jsi nepochopil ty mě.
Mám na mysli, že když koupím ten odrušovač, tak jak to všechno zapojím s eventuelní externí zvukovkou? Jde o to, že mám 5.1 repráky ale používám teď jen 2.1, protože mám notebook a ten má prostě jen jeden zelený jack že jo. Ale výstupy tam mám tři, zelený, červený a černý (prostě 5.1)
A mě zajímalo, jestli bych ten brum nějak nevyřešil tou externí zvukovkou, čímž bych zároveň měl konečně znovu 5.1 zvuk. Ono by se nějak dalo to celé připojit ? 5.1 repráky -> odrušovač -> externí zvukovka -> ntb

A mě zajímalo, jestli bych ten brum nějak nevyřešil tou externí zvukovkou, čímž bych zároveň měl konečně znovu 5.1 zvuk. Ono by se nějak dalo to celé připojit ? 5.1 repráky -> odrušovač -> externí zvukovka -> ntb
-
- Pohlaví:
Koupě externí zvukovky pomoci může, ale taky ne. Vzhledem k tomu, že bude napájena z USB notebooku si myslím, že brum nezmizí.
Pokud budeš chtít 5.1, pak pro každou dvojici kanálů budeš muset koupit odrušovač.
Pokud budeš chtít 5.1, pak pro každou dvojici kanálů budeš muset koupit odrušovač.
Jde o to, že jsi dobře nepopsal nebo jsem to nepochopil jakými konektory to máš všechno propojené. Psal jsi: "ale ten jack z notebooku jde napevno přímo do jednoho toho repráku (na kterém se ovládá hlasitost atd.)". Takže jsem podle toho usoudil, že máš jeden výstup na notebooku a do něj aparaturu 5.1. Tím bys neměl šanci mít nativní zvuk 5.1 jen přes jeden jack. Měl bys jen nějakou slátaninu co namíchá zesík v tom reproduktoru. Pokud jsi to tedy upřesnil, že máš 3 výstupy na notebooku, tak máš šanci mít plné 5.1, ale za předpokladu, že máš 3 jacky taky plně zapojené mezi repro(zesilovač) a notebook. Pokud máš zapojen jen jeden jack, tak to není plnohodnotné 5.1 od toho tam jsou tři, aby každý kanál měl svůj zdroj signálu. Takže externí zvukovka ti bude naprd, když máš jednojackovou aparaturu. To jsem právě ještě nikde nečetl, jestli máš jen jednojackovou nebo tří. Ale nemám se zvukem právě žádné zkušenosti, proto jsem to chtěl od těch co tomu rozumí. Nebyla to ironie, ale nejistota.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Addon nebo jiné řešení pro odstranění „Popularních vyhledavání“ na mobilních zařízeních Příloha(y)
od Daminekkkk » 23 čer 2025 18:22 » v Vše ostatní (sw) - 0
- 1852
-
od Daminekkkk
Zobrazit poslední příspěvek
23 čer 2025 18:22
-
-
-
1000 Mb/s internet + stolní PC s Wi-Fi Příloha(y)
od WolfGunCZ » 09 srp 2024 18:54 » v Vše ostatní (inet) - 6
- 4751
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
14 srp 2024 12:30
-
-
- 2
- 3055
-
od Alferi