Dobry vecer, diky radam z tohoto fora se me povedlo vymenit cpu a jsem spokojen s vykonem stareho pc. Diky vsem! Mam desku asus p5b-e, 2x1gb ram kingston. Ramky jsou v dual channelu. Koupil jsem pres bazar ty same ramky-podle oznaceni-nicmene kdyz je dam do slotu, nenabehne obraz. Hledal jsem, zda se da v biosu vypnout dual channel, ale nic jsem nenasel. Mate radu? Nemam treba stavajici ramky dat do slotu 1 a 2 a nove do 3 a 4? P. S. nove ramky maji stejne oznaceni jako ty stare, ale vypadaji jinak-jako ze maji napis hyper. Jsou ramky vadne, nekompatibilni nebo je to tim dual channel? Diky za rady!
Dodatečně přidáno po 1 hodině 9 minutách 8 vteřinách:
dal jsem do slotu 2 novou ramku a pc nabehl. windows ukazuje 3gb pameti a dual channel. zitra zkusim dat do slotu 4 tu zbyvajici. pokud nepujde, otestuji ji ve slotu 2.
Bazarové RAM - nenabíhá obraz.*
Bazarové RAM - nenabíhá obraz.*
Naposledy upravil(a) Clorky dne 06 kvě 2016 22:02, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven nadpis. Přečti si prosím pravidla fóra, nadpis by měl vystihnout obsah tématu, užití slova "problém" je prostě nevhodné.
Důvod: Upraven nadpis. Přečti si prosím pravidla fóra, nadpis by měl vystihnout obsah tématu, užití slova "problém" je prostě nevhodné.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Bazarové RAM - nenabíhá obraz.*
Je možné, že uvedené paměti nejsou kompatibilní. Podívej se do manuálu k základní desce, kde najdeš osazování jednotlivých pamětí do slotu. Případně na stránce výrobce základní desky zpravidla najdeš seznam podporovaných pamětí. Dotaz - nové paměti při samostatném osazení v PC - naběhne PC?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Re: Bazarové RAM - nenabíhá obraz.*
to je dobry napad, vyzkousim jen ty nove. zatim kombinace 2 stare plus 1 nova funguje
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Výběr bazarové grafické karty nebo procesoru Příloha(y)
od HelFix » 29 led 2025 18:37 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 6
- 2470
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek
30 led 2025 17:15
-
-
- 15
- 8511
-
od atari