Dobrý den, moje myš ( https://www.alza.cz/c-tech-akantha-d228 ... ?o=2#popis ) se sama od sebe občas odpojí a tak po 2-3 sec zase připojí (dělá ty zvuky ve windows). Je jedno jestli ji zrovna používám nebo jestli koukám třeba na film a vůbec na ni nešahám. Dělá to nepravidelně- někdy po 5 minutách, někdy po půl hodině. Všiml jsem si ale že když mám notebook vypojený z elektriky tak se to nestává. Naopak když něco napojím do zásuvky, kde mám zapojený notebook, tak se myš odpojí. Nabíječka je originální. Jiné myši mi to nedělají, ale už mám tuhle po druhé-tu první jsem reklamoval měla rozbitý kolečko- ale i ta první se takhle sama odpojovala. Tu první jsem měl půl roku, tuhle druhou mám 2 dny. Ovladače jsem aktualizoval i přeinstaloval a nepomohlo to. Dělá to ve všech mých třech USB, flashky v nich fungují v pořádku. USB konektor jsem zkoušel vyčistit jak nejlíp to šlo.
Díky
Edit- tak při zapojení něčeho jiného do zásuvky se vypojí i jiné myši akorát jsem si toho dřív nevšimnul. Takže problém v myších asi nebude.
Edit 2- teď jsem to zkoušel na druhým ntbooku a problém je stejný.
Odpojující se myš, v kabelu to není Vyřešeno
Odpojující se myš, v kabelu to není Vyřešeno
Intel Core B940,RAM 4GB, HDD 500GB, NVIDIA GeForce GT520M 1GB VRAM, Windows 7
Re: Odpojující se myš, v kabelu to není
Tak problém nakonec vyřešen (snad ... možná ... doufám...
). Kdyby měl někdo stejný problém, tak problém je pravděpodobně někde v napájení USB. (Napadlo mě to, když jsem zapojoval mobil přes USB do ntbooku a ten se začal automaticky nabíjet a odpojoval se +- kazdych 10 sec.) A tak jsem zkusil z ntbooku vyndat baterii a napájet jen přes kabel a ono to funguje! Baterka už je 5 let stará a má dost zmenšenou kapacitu tak to bude asi tím.

Intel Core B940,RAM 4GB, HDD 500GB, NVIDIA GeForce GT520M 1GB VRAM, Windows 7
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Notebook Lenovo Y50-70 prodloužení FFC kabelu klávesnice Příloha(y)
od SGvagon » 07 led 2025 01:46 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 8
- 2858
-
od SGvagon
Zobrazit poslední příspěvek
28 led 2025 22:19
-
-
- 3
- 3528
-
od petr22