Zdravím, můj flashdisk Adata UV128 16GB se pořát připojuje a odpojuje a tím pádem nelze použít. Stalo se to tak, když jsem z něj vymazal všechny staré soubory. Nevíte někdo jak by se to dalo opravit ?
Děkuji za případnou pomoc
Flash disk se pořát připojuje a odpojuje Vyřešeno
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Flash disk se pořát připojuje a odpojuje
Pravděpodobně chyba flashky. Častá chyba bez použití bezpečného odebrání. Zkus ji připojit v jiném PC, pokud máš možnost.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Pic píše:Pravděpodobně chyba flashky. Častá chyba bez použití bezpečného odebrání. Zkus ji připojit v jiném PC, pokud máš možnost.
Flashku jsem zkoušel připojit na druhém PC, kde je také windows 10. Myslíte, že má cenu zkusit jí připojit i na jiném OS ?
61darox píše:Flashku jsem zkoušel připojit na druhém PC, kde je také windows 10.
No, a výsledek?
jájapája píše:61darox píše:Flashku jsem zkoušel připojit na druhém PC, kde je také windows 10.
No, a výsledek?
dělá to to samé
Takže problém je ve flashce, ne v počítači. Mohlo by pomocí jí trochu znásilnit, od jednoduché opravy chyb, přes odstranění oddílu a vytvoření nového, po kompletní přepsání nulami a opět vytvoření nového oddílu a souborového systému. To možná znáš pod chybným názvem formátování.
Jiný OS by také mohl prospět, jestli bude zlobit i v Linuxu je ten problém větší. Navíc tam se s ní bude snáz něco provádět, protože ten takové věci dělá na odpojené!
Jiný OS by také mohl prospět, jestli bude zlobit i v Linuxu je ten problém větší. Navíc tam se s ní bude snáz něco provádět, protože ten takové věci dělá na odpojené!
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
faraon píše:Takže problém je ve flashce, ne v počítači. Mohlo by pomocí jí trochu znásilnit, od jednoduché opravy chyb, přes odstranění oddílu a vytvoření nového, po kompletní přepsání nulami a opět vytvoření nového oddílu a souborového systému. To možná znáš pod chybným názvem formátování.
Dobře díky, k linuxu se dostanu nejdříve zítra, konkrétně teda k Archlinuxu. Zkusím udělat tam, kdyby to nevyšlo, tak se té flashky zbavím a prostě koupím novou. Ptal jsem se, protože jí mám chvíli tak jsem se chtěl zeptat, jestli to jde nějak opravit.
Především zbytečně cituješ předchozího uživatele, používaj tlačítko Odpovědět vlevo dole.
A jestli se ta fleshka periodicky připojuje a odpojuje, mám za to, že to nerozsekne žádný OS a ta flashka bude k nepoužití.
A jestli se ta fleshka periodicky připojuje a odpojuje, mám za to, že to nerozsekne žádný OS a ta flashka bude k nepoužití.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3382
-
od Dolpi
Zobrazit poslední příspěvek
01 zář 2024 22:17
-
- 35
- 4831
-
od PARKR
28 led 2025 17:02
-
- 3
- 3683
-
od buchtik
19 pro 2024 12:16
-
-
Flash disk-problém s načtením, žádá formátování Příloha(y)
od marekk » 10 lis 2024 10:10 » v Vše ostatní (hw) - 16
- 5231
-
od šulda
10 lis 2024 23:38
-
-
- 5
- 993
-
od mmmartin