Zdar lidi,
Predem se omlouvam, pisu z mobilu.
Hraju si takhle dotu a najednou cerna obrazovka. Monitor sviti modre, hra bezi, vse pracuje okay, az na obraz. Par dni predem se mi tohle stavalo pri startu pc, tak jsem vzdy musel vypnout a zapnout a pak to naskocilo.
Jenze od doby, co se mi to stalo ve hre, uz je problem neodstranitelny a cerny obraz je nedilnou soucasti. Vtip je v tom, ze obraz se vzdy zapne na vterinu(zobrazi se nabidka, zda chcete system spustit stejnym zpusobem apod...). Pak zase cerny obraz a zase na vterinu se rozsviti, kdyz nabiha windows. Pak zase cerno. Vsiml jsem si za tu vterinu, ze barvy jsou vyhaslejsi a obraz je tmavsi.
Zkusil jsem vycistit pocitac(tuna prachu), zapojovat co slo, ba dokonce vymenit grafiku. Dela to to same i na jine grafice. Pocitac mam asi 5-6 let.
Diky za pomoc :)
P.s: vzpomnel jsem si, ze stejna situace nastala, kdyz jsem nechal pocitac v klidu a on si vypl po 5 minutach obrazovku. Pak uz pomohl jedine restart. Ted nepomaha nic.
Obcas se predtim stalo, ze obraz nabehl, ale byl na dvou mistech tmavy, na obrazovce. Pomohlo vypnuti a zapnuti obrazovky.
Predpokladam tedy, ze problem bude v monitoru.
Černý obraz Vyřešeno
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Černý obraz
Zkus monitor u jiného PC, ale nespíš je vadný.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Černý obraz Vyřešeno
Potvrdilo se, vadný monitor. Lock
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení