Rád bych se optal, čím to může být. A též mám otázku, jestli se toto chrčení může objevit, kdybych koupil reproduktory nové (pokud ano, na co si dát případně při výběru pozor).
 Rád bych se optal, čím to může být. A též mám otázku, jestli se toto chrčení může objevit, kdybych koupil reproduktory nové (pokud ano, na co si dát případně při výběru pozor)."Chrčení" reproduktorů Vyřešeno
"Chrčení" reproduktorů
Zdar, zkusil jsem zapojit reproduktory Emgeton k pc, ale je zde problém - chrčí. Nicméně chrčí jen v blízkosti modemu. Jakmile modem vypnu, situace je ok. Repráky jsou staré cca 10 let, nicméně zhruba dvacetileté repráky Genius toto v blízkosti modemu nedělají.  Rád bych se optal, čím to může být. A též mám otázku, jestli se toto chrčení může objevit, kdybych koupil reproduktory nové (pokud ano, na co si dát případně při výběru pozor).
 Rád bych se optal, čím to může být. A též mám otázku, jestli se toto chrčení může objevit, kdybych koupil reproduktory nové (pokud ano, na co si dát případně při výběru pozor).

Rád bych se optal, čím to může být. A též mám otázku, jestli se toto chrčení může objevit, kdybych koupil reproduktory nové (pokud ano, na co si dát případně při výběru pozor).Re: "Chrčení" reproduktorů Vyřešeno
Zjednodušeně řečeno nejsou odolné vůči rušení, některé zesilovače taky v blízkosti mobilu "cvrlikají". U nových by to dělat nemělo, pokud jo, vrátíš je ve 14 denní lhůtě.

Re: "Chrčení" reproduktorů
Děkuji za informaci/vysvětlení. 

Zpět na “Problémy s hardwarem”