Dobrý den,
v notebooku Lenovo ideapad Z510 se mi neustále vybíjí baterie i když je připojen ke zdroji.
Mám ho už 8 let a je tam původní ale působí to na mě dojmem, že by mohla být chyba v nabíjení. Stalo se to ze dne na den a neprobíhá nabíjení i když je připojený ke zdroji.
a ako ti to ma bateria dat na javo inak ako takymto spravanim ? 8 rokov je dlha doba a opotrebuva sa dlhodobo, no a ze dne na den sa ti to len ukazalo. najjednoduchsie je v servise v nejakom vyskusat druhu bateriu/nabijacku a ako sa to bude chovat.
--no medzcasom si dostal rovnaku radu
už se to chytlo a nabíjí se. Jinou baterii těžko zkusím - notebook se musí složitě celý rozebrat abych se na ní dostal, tak mi nezbývá, než ho odnést do servisu. Myslel jsem jestli neexistuje test který přímo určí závadu ale po 8 letech je to asi jasné.
baterie se da vymenit ve valne vetsine pripadu velmi snadno. nic se nemusi rozebirat
edit: ted sem videl to video, no, zajimavy notebook[emoji16][emoji1531]
chci koupit nový notebook (s windows 11) pro nenáročného uživatele; budget +/- 9 až 13.000 Kč (koukání na filmy a nenáročná kancelářská práce).
Jediné konkrétní požadavky jsou delší výdrž baterie (v možnostech budgetu) + nějaká rozumná...
Poslední příspěvek
Dobře, rozumím. Možná tedy, dotaz upravím: co nejlepšího dostanu v tomhle budgetu, když mě bude zajímat primárně ta výdrž baterie (odolnost spíše, aby se to při běžném užívání za několik let nerozpadlo)? Nebo je to pak jedno (pokud to bude v tomhle...
Ochrana proti nadměrnému nabíjení - lze v mobilu zapnout nebo vypnout (je u toho info - omezit nabíjení, pokud je zařízení připojeno nepřetržitě po dobu 3 dnů)
Když nabíjím mobil do 100 procent tak si...
Poslední příspěvek
Pokiaľ často používaš mobil - tak 100% de facto nevadí. A pokiaľ ho máš na nabíjačke, pokiaľ dosiahne hodnoty 100% batéria sa prestane sama nabíjať. Tých 80% u mobilu - báchorky - i tak by si musel častejšie nabíjať napr. z 20% na 80% a už ti to...
Prosím vás o radu ohledně neoriginální baterie do notebooku
Ale nevím zdali vzít 2 power výrobce.
Poslední příspěvek
Máš na notebooku instalovaný SW HP Support Assistent? Přečetl sis, co HP doporučuje po výměně baterky?
Úplně nabít, úplně vybít, úplně nabít, kalibrovat.
Zdravím, dnes jsem si zakoupil nový notebook (Macbook Air 2024) a mám otázku ohledně baterie, na jejíž odpověď jsem nepřišel ani po googlení. Chtěl bych, aby mi možná co nejdéle její kapacita vydržela, ale nevím, jak k tomu ideálně přistoupit. Ntb...
Poslední příspěvek
Nastaviť nabíjanie do 80%, NB môžeš ponechať trvale na adaptéri. Nabije sa na 80% (na to občasné využitie to stačí) a napájací blok prestane baterku dobíjať. Dnešné baterky v novom NB už nie je potrebné vybíjať - tak ju skôr zlikviduješ .
Zdravím, Mám takový velice specifický problém koupil jsem jsi nvme disk do mého počítače jako direct upgrade z mého sata pomalého disku a chtěl jsem to hodit do asus prime a520m-k ,odmontoval jsem grafiku a pak jsem zjistil že sice slot na to mám...
Poslední příspěvek
Taky se mi podařilo ztratit u jedné MB šroubek, naštěstí tam pasoval jiný z rozebraného notebooku. Ale to ti asi nepomůže, že?
Není možné, že jsi zapomněl zapojit přídavné napájení grafiky? Grafiku je třeba taky důkladně zatlačit do slotu až na...