Nenaskočí BIOS, po chvíli se restartuje.
Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
-
martin.100
- Level 1.5

Re: Nenaskočí BIOS, po chvíli se restartuje.
Ještě bych zkontroloval napájení procesoru, protože bez něj PC pravidelně restartuje po cca padesáti sekundách
-
Uziv00
Podívej se tu: https://www.computerhope.com/beep.htm Dle výrobce tvého BIOSU.
Nicméně stálé pípání většinou znamená konec života základní desky...
Bohužel, ten interval moc pravidelný není.martin.100 píše:Ještě bych zkontroloval napájení procesoru, protože bez něj PC pravidelně restartuje po cca padesáti sekundách
Dodatečně přidáno po 1 minutě 11 vteřinách:
Tak podle této stránky se jedná o "Issue with the processor (CPU), possibly damaged."ITCrowd píše:Podívej se tu: https://www.computerhope.com/beep.htm Dle výrobce tvého BIOSU.
Podle přímo gigabyte supportu RAM sloty... no každopádně bych to taky už viděl na mrtvou desku.
Tak smůla pokračuje... přeskládal jsem vše do jiné základovky, té zkušební. Tam kde vše fungovalo, dnes nefunguje GK, tedy GK funguje (vyzkoušeno v mém PC), ale umřel tedy slot na GK? s tím jsem se ještě nesetkal. Speaker mlčí tentokrát ani pípnutí. Když jsem kabel zapojil do iGK tak vše naběhlo. Zkusil jsem to "profouknout" vzduchem a stále nic. Mám to zkusit vyčistit nějak jinak, popřípadě jde to nějak vyměnit bez pájení atd.? Asi hloupé dotazy, ale s tímhle jsem se ještě nesetkal. Rovnou se ještě zeptám, jestli tohle musí být problém pcie slotu nebo něčeho souvisejícího?
- pcmaker
- Level 4

- Kontaktovat uživatele:
PCIe slot určený pro grafiku je přímo spojen s CPU. Nemáš ohnuté piny v socketu či nějakou nečistotu tamtéž?
Řekl bych, že nečistota byla přímo v tom slotu, dokoupil jsem vzduch, lépe vyčistil a funguje. Tím bych to asi uzavřel, díky za pomoc všem zúčastněným. :)
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek