Graficka karta po vypadku proudu.
Graficka karta po vypadku proudu.
Ahoj,zkusim se zeptat,jestli by existovala jeste nejaka zachrana me graficke karty. Podarilo se mi vyhodit pojistky doma a i kdyz to necele tri roky stare PC bez ujmy uz nekolikrat zazilo,ted nechce bootovat a zakladka hlasi problem s VGA. Zkusil jsem v PC jinou,starsi kartu a jede to v pohode. Postizenou kartu zkusil kolega doma a stejny vysledek,vetracky se sice toci,ale Pc nenabehne. Da se s tim jeste neco delat prosim?
Re: Graficka karta po vypadku proudu.
To nevidím moc nadějně. Co je to za kartu? A hlavně co je tam za zdroj, přes kvalitní by se to dál nemělo dostat.
Karta je/byla Radeon RX 7900 XT GAMING 20G a zdroj Be quiet! Pure Power 11 FM - 850W .
Ano, da se s tim neco delat. Zacal bych kontrolou pojistek primo na karte, bude nejspis nejaka odpalena.
A elektroinstalace v byte ma nejaky pomerne velky problem. Uvazoval bych o instalaci prepetove ochrany
na zasuvku kde je zapojene PC nebo PC zapojil pres UPS.
A elektroinstalace v byte ma nejaky pomerne velky problem. Uvazoval bych o instalaci prepetove ochrany
na zasuvku kde je zapojene PC nebo PC zapojil pres UPS.
Ten vypadek zpusobila stara vadna prodluzovacka,uz jsem ji vyhodil. A na kartu se podivam,jen nevim,na co presne =/
Muzes kontaktovat servis, ktery opravuje PC komponenty.
https://www.techpowerup.com/review/asro ... ite/3.html
Nekde na desce budou pojistky, jejich kontrolou by meli zacit. Pojistka je soucastka v cene haliru az korun.
https://www.techpowerup.com/review/asro ... ite/3.html
Nekde na desce budou pojistky, jejich kontrolou by meli zacit. Pojistka je soucastka v cene haliru az korun.
Ano,chtel jsem zavolat nebo zajit primo do servisu,ale nechtel jsem otravovat,pokud by to bylo zbytecne,proto jsem se chtel nejdriv takhle tady zeptat,vite jak to byva,laik bude doufat porad. =)
Diky moc.
Diky moc.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 5374
-
od Kminek