špatný výkon po upgradu pc

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

simon385
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

špatný výkon po upgradu pc

Příspěvekod simon385 » dnes, 11:14

Ahoj prosím o pomoc, měl jsem pc sestavu invida gtx 1660 super s intel core i 5 10400f 16 gb ram 600w zdroj a zakl. desklu askor b 460, toto hrálo normálně ale pak jsem chtěl více fps tak jsem upgradoval na amd radeon 5700xt koupil jsem ji za par peněz tak jsem neřešil cpu takže tam zustalo vše stejné ale dostalo se mi crashování ve hrách fhr5 farming simulator ani blbý minecraft nemužu hrát bo musim hrat na malo chunku před sebe aby se hra nesekala, nejhorším na tom je že grafika ani cpu v minecraftu nejedou na 100% ale u jinych her bud grafika nedosahuje na 100% ani cpu ale hra jede bídně nebo to crashuje je to upgrade za starou grafiku ale stim jak to crashuje někdy tak je stím starosti. (cpu nikdy nedosáhne na 100% ani v jednou thredu) a to ikdyž grafika nejede na 100% ale ani se nedostává výkonu co bych chtěl.(drivery vím že jsou jaké mají být a ano stare drivery jsem odinstaloval dokonce jsem i zkoumal či mám nastavený v pcherní režim a další takové blbosti, nic nepomáhá, vím že je cpu nedostatečné na garfiku ale nikdy se mi nestalo že by tohle byl zjevny bottleneck

Reklama
WinDroid
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Re: špatný výkon po upgradu pc

Příspěvekod WinDroid » dnes, 11:56

Nemáš zapojenej kabel od monitoru v desce?

pcmaker
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Re: špatný výkon po upgradu pc

Příspěvekod pcmaker » dnes, 12:48

Jseš si jistý, že "nová" grafika byla plně funkční? Máš ji řádně dotlačenou do PCIe slotu (někdy se tam dostane kablík od ventilátoru a pod., který nedovolí úplné dotlačení do slotu). Ve "Správci zařízení" je vše v pořádku? Není tam nějaké neznámé zařízení? V Prohlížeči událostí je nějaký záznam ohledně pádů grafiky?

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Špatný disk? Nebootuje Příloha(y)
    od tuningrob » 12 pro 2024 20:39 » v BSOD (Blue Screen Of Death)
    4
    4756
    od tuningrob Zobrazit poslední příspěvek
    13 pro 2024 22:20
  • Nízký výkon u CPU Ryzen 3 1200 Příloha(y)
    od Votasini » 02 úno 2025 14:46 » v Problémy s hardwarem
    12
    5923
    od RIKI22 Zobrazit poslední příspěvek
    03 úno 2025 17:53

Zpět na “Problémy s hardwarem”