chtěl jsem se zeptat jestli existuje nějaká redukce z analogového výstupu pro monitor do S-Video, Cinch, nebo SCART, děkuji
Redukce z PC do TV Vyřešeno
-
Dark Angel
- nováček
- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Redukce z PC do TV
Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat jestli existuje nějaká redukce z analogového výstupu pro monitor do S-Video, Cinch, nebo SCART, děkuji
- karlos
- Master Level 8

- Pohlaví:

- Stav:
Re: Redukce z PC do TV
Samozřejmě existuje a zde na fóru se nesčetněkrát řešila. Zkus funkci hledat a určitě najdeš nejedno řešení 
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:

- Stav:
Asi máš problém s hledáním. Mrkni sem: viewtopic.php?f=44&t=27589&p=168332&hilit=+Redukce#p168332
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
Dark Angel
- nováček
- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Re: Redukce z PC do TV Vyřešeno
Problém s hledáním nemám, denně jsem na googlu co minutu, taky jsem našel ten samý odkaz co jsi tady poslal je to tam popsané dobře, ale někdy je dobré se zeptat i konkrétně.
Díky
Díky
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:

- Stav:
Neměl jsem na mysli Google, ale hledání zde přes tlačítko hledat. Hlavně, že jsi našel. Hodně zdaru. Pokud je problém vyřešen, klikni na zelené zatržítko v dotazu, čímž potvrdíš vyřešení problému.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Zpět na “Problémy s hardwarem”