Zdravim. Mám Grafickou kartu Geforce 7800GTX - jednoho krásného dne se mi při spuštění pc oběvili přes monitor 4 svislé svazky čtyř přerušovaných čar... a při načítání winxp se grafická karta vždy vypla. V nouzovém režimu grafická karta jela v pořádku a dokonce se mi povedlo zvýšit i rozlišení a po následujícím resetu vše zase šlapalo jako hodinky...jenže to se povedlo jen dvakrát a teď už to nefunguje...sice v nouzovém režimu jedu ok ale normálně winy už nezpustim... zkoušel jsem druhý HDD, Monitor, nainstalovat nové ovladače, resetovat bios ale bez ůspěchu. Ovšem s jinou grafickou kartou vše šlo...
Kdyby někdo věděl jak na to nebo má podobné zkušenosti byl bych rád kdyby se podělil jinak přeji pěkný večer a moc děkuji
Problém s grafickou kartou
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s grafickou kartou
Vítám Tě na Pc-help! Vlastně jsi si odpověděl sám. Pokud s jinou grafickou kartou problémy nejsou, je jasně vadná původní grafická karta a s tím nic neuděláš. Pouze pokud je ještě v záruce (2 roky záruka), tak grafickou kartu reklamovat.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nehci to jen tak vzdát...protože v nouzovém režimu mi grafika funguje na stejné rozlišení jako v režimu normálním a dokonce dvakrát bylo vše v pořádku než jsem pc vypl...
Ale asi mi ni jyného nezbyde..než ji opravdu vyhodit.
Děkuji za uvítaní
Ale asi mi ni jyného nezbyde..než ji opravdu vyhodit.
Děkuji za uvítaní
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nainstaluj ovladač, který je na CD k té grafické kartě. Nejprve však ty předchozí regulérně odeber přes Přidat/odebrat programy. Jinak závada se může projevovat třeba po zahřátí a nebo i náhodně. Pokud máš možnost, tak ji zkus otestovat v jiném PC se správným ovladačem. Doufám, že ji nemáš přetaktovanou.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 2150
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
12 lis 2024 07:22
-
-
Problem s grafickou kartou GIGABITE 3070Ti Příloha(y)
od M4rrywanna » 04 pro 2024 16:17 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2126
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
08 pro 2024 07:59
-
-
- 9
- 3193
-
od Søren