Dobrý den. Jsem začátečník.PC používam jenom k spojení z dcerami ,surfování na internetu,nahrávání a sledování tel.a rozhlasových programů ,ukládání fotek atd.Po roce ani netuším jak ale nejdemi klasicky vypnout počítač.Při vypnutí se chová jako bych ho jenom restartoval.Prosím Vás znalé o pomoc.Sestava:Fujitsu Siemens Computers
Intel (R) Core (TM) 2CPU
4300@1,80GHz
1,79GHz 0,99GB RAM
System Windows XP professional
Verze 2002 S.Pack2.
Asi bych v případě pomoci potřeboval podrobnější navedení přeci jenom jsem už dědek.
/přesunuto.memphisto
vypínání PC.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: vypínání PC.
Srdečně vás vítám na PC-Help.cz
PC s internetem máte připojen přes anténu, kabelovou televizi nebo po telefonu?
To Admin prosím o přesun celého vlákna do správného podfóra
PC s internetem máte připojen přes anténu, kabelovou televizi nebo po telefonu?
To Admin prosím o přesun celého vlákna do správného podfóra
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
PC mám připojen přes anténu.Jinak od poskytovatele to doslova zní:Trvalé připojení bezdrátovým mikrovlnným spojem.512kb/s
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jen pro upřesnění - vypínání - klik na tlačítko Start - pak na Vypnout počítač - a následně na Vypnout! Při tomto postupu se počítač restartuje místo vypnutí?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Můj tip je spouštěcí bit přes WiFi. Ověření odpojení kabelu k modemu hned za síťovou kartou a zkusit počítač vypnout. Pokud se to potvrdí musím vás již nechat kolegům neboť problém mám pouze načtený a žádnou praxi a ubližovat nehodlám.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Pro upřesněni je to tak jak je to popsané.PC se jenom restartuje.Na druhou odpověď,po vytažení přívodního kabelu od modemu u PC je to stejné,jenom se restartuje.Chtěl bych se ale zeptat na toto.Někde na internetu jsem si přečet že můžu mít zavirovaný PC.Spyware Terminátor který používam nic neobjevil ale Spybot-Search&Destroy který jsem si stáhl našel,Trojans Virtumonde (SBI $ F8EC695) Nastavení HCKY-LOCAL-MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MS ale neumí ho vymazat.Je to možné nebo né a jak se toho mého bordelu zbavit.Doufám že né vyhozením PC z okna .Já osobně kromně toho vypínání nevím o ničem jiném co by mě v PC zlobilo.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Vlož log do sekce HijackThis z uvedeného programu a požádej o kontrolu. Návod mají moderátoři v této sekci v podpisu. Pak odborníci poradí co s tím. Jestli se vyznáš v Biosu PC, podívej se, zda nemáš povoleno zapínání PC po síti Wake Up on LAN nastav na Disabled (zakázáno). Zpravidla to najdeš v části Power Management Setup , ale může to být i jinde (záleží na verzi Biosu).
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 4725
-
od Alferi