Zdravím, koupil jsem si televizní kartu AVerTV Hybrid Volar HX.Vybral jsem si ji proto, že má i S-Video a předpokládal jsem, že když ji připojím k notebooku, který nemá S-video, tak že budu moct pomocí TV karty propojit notebook s televizí.Ale když jsem to tak propojil a chtěl jsem v nastavení CCC nastavit klonování obrazu, tak mi to nejde.V nastavení mám jen monitor notebooku, ale nemám tam televizní monitor.Přikládám i screan CCC.Mohl by mi někdo poradit? Komu se to podařilo propojit?Myslím že memphisto má tuto TV kartu.Celkem to spěchá, tak prosím už jsem vyzkoušel všechno už vážně nevím jak na to.Díky
AVerTV Hybrid Volar HX Vyřešeno
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
AVerTV Hybrid Volar HX
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: AVerTV Hybrid Volar HX
s televizí jsem ji ještě nezkoušel připojit. jinak to balení obsahovalo i kabel, který se zasunoval do boku toho tuneru a byly tam ty kabely na obraz do televize. co jsem vždycky spojoval TV a book, tak jedině, že jsem pomocí těch zkratek Fn+F8 přepínal mezi TV a displayem notebooku.když to bylo přeplé na TV, tak jsem ovládal book přes TV a obrazovka booku byla černá a naopak. nevím, v šem by mohl být problém 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Chápu dobře, že chceš na TV zobrazit to, co vidíš na počítači? Soudím tak minimálně podle screenu, co jsi poslal. K tomu bys ale musel mít TV výstup na grafické kartě - a pak bys to konfiguroval přes to rozhraní, co jsi poslal. TV karta je ale čistě vstupní zařízení ...
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak jsem udělal pokrok už mám v nastavení CCC clonování obrazu, ale i když už to mám tady nastavené, tak se mi na TV pořád nic neukáže, jak kdyby nešel signál skrz tuner.Neměl bych někde v nastavení tuneru přepnout na S-video?Hledal jsem to tam ale nic jsem nenašel.
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
ini808 píše:Chápu dobře, že chceš na TV zobrazit to, co vidíš na počítači? Soudím tak minimálně podle screenu, co jsi poslal. K tomu bys ale musel mít TV výstup na grafické kartě - a pak bys to konfiguroval přes to rozhraní, co jsi poslal. TV karta je ale čistě vstupní zařízení ...
Jo chápeš to dobře, takže mi chceš říct že to s nastavení CCC nemá co dělat?Ale ta TV karta má i S-Video takže to nějak musí jít propojit.Na co by tam jinak byl?
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ta karta sice má S-video ale to je vstup! Nikoli výstup.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Takže to nepůjde?
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ne, ten S-vide vstup slouží k připojení třeba kamery ke kartě a pořízení záznamu, nikoli naopak...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: AVerTV Hybrid Volar HX Vyřešeno
Aha, no nic, tak díky
Zpět na “Problémy s hardwarem”