Sluchátka a repro.
Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
Sluchátka a repro.
Na počítači mám vpředu zdířky na sluchátka a mikrofon.Když zasunu jacky sluchátka a mikr dopředu ,vypnou se mi reproduktory zapojené vzadu?Ono to nefunguje vůbec,ale pro jistotu bych chtěl vědět jak to je.
To máš na integrovaný zvukovce? Pokud je na základní desce integrovaná zvukovka a jedeš na ní, pak by měl jack na předním panelu blokovat vývody na zadním panelu. Pokud máš integrovanou zvukovku a jedeš na kartu PCI, pak budou konektory na čelním panelu mrtvé.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... 
Není to pro mě,ale s kamarádem jsme to probírali pře net a tak jsem sem napsal dotaz.Přesně to jsem si myslel a taky jsem mu to říkal.Má tam totiž danou Pci kartu a přes ni jede.Jen je dost blbý a hned mu to řeknu,že mu to tak udělali origo v sestavě.Přidaná zvukovka nejde napojit i na předek?Já nic v předu nemám,ale proč mu tam ty přední vývody dávali když předem věděli,že to nebude fungovat?
Mě spíš šlo o to,že ho mají nějak upozornit,zvlášť když tomu moc nerozumí a oni mu napovídají co všechno tam nemá a přitom je to k ničemu.Ještě jsem chtěl musí si kopupit přepínač aby mohl poslouchar i ve sluchátkách a nemusel vytahovat jacky nebo to jde ta zvukovka/vím,že jsem nenapsal o jaký jde model neb nevím a nemůžu ho sehnat,ale jentak všeobecně/napojit i na ty přední výstupy?
Samozřejmě, že to jde, ale chtělo by to přibrat někoho, kdo umí aspoň trochu s pájkou. Sluchátkový konektor na předním panelu je rozpojovací, to znamená, že pokud v něm nejsou připojená sluchátka, prochází přes něj signál do repráků. Zapíchnutím sluchátek se tenhle průchod přeruší a hrajou jenom sluchátka. Znamenalo by to tedy výstup zvukový karty spojit se vstupem předního panelu pro sluchátka a výstup předního panelu spojit se vstupem reproduktoru. A stejně tak mikrofonní vstup zvukový karty spojit s mikrofonním výstupem předního panelu. Pak by mikrofon byl trvale připojený v předním panelu a reproduktor by hrál jenom při vytažených sluchátkách.ale jentak všeobecně/napojit i na ty přední výstupy?
To mmmartin. Nerad někomu komolím jeho nick, vím sám moc dobře, jak mi vadí, když někdo komolí můj nick, který mám v muzikanských kruzích. Na ten jsem háklivý, protože ho mám již od puberty. Je jednoduchý, PeBe, a nevěřil bys jak rostu, když někdo čte "agentura PéBé". Jeden kamarád, když mě chce vytočit, spolehlivě uspěje, když mi řekne PéBéCé...
Doufám, že tvoji kolegové s jedním, dvěma a nedej bože čtyřmi m se nebudou hlásit do stejných debat jako ty 
Co nejde silou, jde ještě větší silou... 
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0 Odpovědi
- 9641 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od TheSalon112
-
- 4 Odpovědi