zvuk-notebook
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
zvuk-notebook
zdarec, mám takovej problém, jak jsem tu už dřív psal o notebooku acer trevel mate 433 tak mám takovej problém, je tam všechno nainstalovaný, všechno běží jak má, ovladače tam mám (i na zvuk) ale zvuk blbne, pustím třeba nějakou mp3ku a ona hraje, ale ten zpěv je zkreslenej (např. takovej teplej
) a třeba videa na youtube jsou strašně potichu, všechno jsem zkoušel nastavit hlasitěj ale nepomohlo to, prý i zvuk u icq je podivuhodnej... a zkoušel sem tam dat sluchátka, ale bylo to to stejný, takže terpákama by to být nemělo... kde by mohl být problém? virama to taky nebude, je to nově nainstalovaný, takže tam bych problém rozhodně neviděl, ale napadá mě co třeba zvukovka mohla by to dělat ona, nebo je něco blbě nastavenýho..? předem díky

Re: zvuk-notebook
Když píšeš o tom zkreslení, tak mě napadá, jestli nemáš ve ovladači ke zvukovce nastavené nějaké efekty. Co se hlasitosti týká, tak ta je u notebooků klasicky nízká.
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
no nějak sem se k těm efektům dostal, ale i když sem to přepl na normal nebo co to tam bylo tak se nic nezměnilo, zkoušel sem i odinstalovat bs player a nechat tam jen klasickej windows media plyer, ale nic nezabralo... jo tak s tím se počítá že to nebude žádnej extra výkon, ale tak slyšet by to mělo jít, a ne že tomu nebude ani rozumět, nevim právě jestli jsem ten problém dal sem správně, nebo závadu hledat jinde..
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Velmi známý problém. Nejedná se o žádné efekty, jen máš nainstalovaný nevhodný ovladač ...
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
souhlasím,měl sem podobný problém, ovladač který se jeví jako správně naistalovaný sice zvuk přehraje ale hodně impotentně,naistaluj si ovladač který tam patří popřípadně vyzkoušej který je ten vhodný.. jinak kdžy sem si kdysi pustil film a taky divný zvuk jak píšeš tak mi pomohl kodek all pack in one ,ale to to bylo možná špatnou kvlaitou filmu nebo tak..
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
no sice jsem to stahoval ze stránek aceru, ale našel jsem nějakej jinej, tak snad, popřípadě tam zkusim ty kodeky (nevim jesli tam jsou..) zatím díky, dneska to snad ještě vyzkouším...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nekvalitní zvuk po reinstalaci Win 11 Příloha(y)
od mateo- » 13 úno 2025 15:23 » v Problémy s hardwarem - 15
- 6139
-
od mateo-
Zobrazit poslední příspěvek
16 úno 2025 16:09
-
-
- 13
- 5687
-
od petr22
13 zář 2024 14:32
-
-
jaK nastavit zvuk na ROG STRIX X870-F GAMING WIFI Příloha(y)
od Mapa111 » 12 bře 2025 13:45 » v Problémy s hardwarem - 4
- 11673
-
od Mapa111
17 bře 2025 12:12
-
-
- 0
- 2298
-
od sasshrek