Mám notebook Toshiba U400 10-l a když sem ho kupoval měl předinstalovaný os win VISTA. nenavidím visty od té doby co mám ten notas tak sem se rozhodl na downgrade...ted mam nejakou dobu XP SP2 a nejde mi nahrávání zvuku přímo z počítače (známé jako What You Hear, Wave, Stereo Out, atd...) Ze stránek od výrobce sem si tenkrát stáhl ovladač zvuku Conexant High Definition SmartAudio 221 ale pro nahrávání umožnuje pouze jako vstup mikrofon a vstup vnějšího zdroje.
Co se týče zvukové karty tak Evereset Ultimate vypsal následující:
Zvuková karta Conexant Cx20561 @ Intel 82801HBM ICH8M - High Definition Audio Controller
Zvuková karta Silicon Image SiI1392 @ Intel 82801HBM ICH8M - High Definition Audio Controller
Zkoušel sem program na vyhledávání a stahování nejnovějších ovladačů, to co mi ovšem stáhnul komp nepobral a zvuk nešel... Zkoušel sem jiné ovladače (realtek, creative a ja ani nevim jake dalsi..) ale nahravani zvuku z počítače stále nejde.
Zkoušel sem stahovat nějaký ten programek na nahrávání zvuků (Audacity) - neuspěšně...
Napadá mě možnost - jde to vůbec nějak udělat? Jinak když otevřu správce zařízení tak mám stále nedefinované zařízení:
Audio Device On High Definition Audio Bus
a
Modem Device On High Definition Audio Bus
Doufám, že mi někdo s tímhle vyčerpávajícím problemem pomůže... jakkoliv. Předem dík.