WINMM WDM Audio Compatibillity driver Vyřešeno
Re: WINMM WDM Audio Compatibillity driver
zkouším to
Naposledy upravil(a) zuzas3 dne 03 bře 2009 00:36, celkem upraveno 1 x.
Tak takhle to faktt nefunguje 

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Podívej se do: Ovládací panely - Nástroje pro správu - Služby - Zvuk systému Windows - je až poslední. Podívej se zda je tato služba spuštěna a pokud je zastavena, tak to změň na Spustit!
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Jo, tak tohle vypadalo nadějně. Bohužel je u toho automatické spuštění a spuštěno. Přikládám seznam všech zakázaných. Mohlo by to být něce z toho?
Ahoj všichni. Mám to!!!!!!!!!!!!!!!!
Nějakým zázračným způsobem se to dnes objevilo jako skrytá položka - Zřejmě nějaká pozdní reakce počítače na radu od Myloše. Tak jsem to odinstalovala, restartovala počítač a světe div se, spustilo se to - samo
(značka repráku vedle názvu ve správci ztmavla) a zvuk funguje a už to ani nerestaruje počítač.
Moc vám všem děkuji, a doufám, že se zde na fóru dlouho neobjevím.......
Zuzana
Nějakým zázračným způsobem se to dnes objevilo jako skrytá položka - Zřejmě nějaká pozdní reakce počítače na radu od Myloše. Tak jsem to odinstalovala, restartovala počítač a světe div se, spustilo se to - samo

Moc vám všem děkuji, a doufám, že se zde na fóru dlouho neobjevím.......

Zpět na “Problémy s hardwarem”