Mám monitor značky acer (Acer AL1721) a po cca hodine sa obrazovka stmavi ale monitor je zapnuty ak ho vypnem a zapnem tak naskoci logo acer a potom tak na 3 sekundy to ide a potom sa zase stmavi (ale je zapnuty!) Keby niekto vedel cim to moze byt tak napiste diky moc...
Ako ďaleko od seba boli vozidlá v okamžiku zrážky?
tak ted sem prisel a byl vypnutej 4 hodiny a ted zrovna de... jinak tak pul az 1 hodinku... sviti na modro a kdys je vyplej tak na cerveno ale jak sem rikal nevypina se jen stmavuje takze sviti na modro
Ako ďaleko od seba boli vozidlá v okamžiku zrážky?
to mmmartin: mám podobný problém - monitor acer ztmavne a LED začne svítit žlutě - stačí abych vyndal a zase zandal síťový kabel do té krabičky ( měnič napětí - adaptér - nevím jak se to přesně nazývá ) a zase to jde třeba půl hodiny -je možné že by to bylo tím adaptérem nebo kabelem ? Ten ale nevypadá že by byl nějak poškozen. Kdyby to ale bylo graf.kartou nebo přímo monitorem tak by snad nemohlo pomáhat odpojení a opětovné připojení do elektriky. Díky za odpověď
Dobrý večer,
Potřeboval bych poradit, při spuštění hry se pc kompletně vypne. Po opětovném zapnutí, zase běží úplně normálně třeba týden. Odešli mi už 2 grafické karty, bohužel jsem tomu nevěnoval žádnou pozornost, jelikož byly z druhé třetí ruky....
Dobrý den,
mohl byste mi někdo prosím pomoct s problémem s PC, který vznikl pár dní zpět?
Týden zpátky jsem si koupil nové RAMky. Během hrání BF5 se mi stalo, že se hra zasekla a vypnula. Bylo mi doporučeno aktualizovat BIOS, protože jsem tam měl...
Poslední příspěvek
Po výměně zdroje problémy přestaly. Vše je vyřešeno a počítač funguje, tak jako předtím.