Nezobrazujíse mi všechny Hard disky Vyřešeno
Nezobrazujíse mi všechny Hard disky
Nainstalovaj jsem win 7 a když najedu do tento počítač tak se mi ukazuje jen jeden hard disck nevíte co mám kde udělat abych viděl i ten druhý ?
Re: Nezobrazujíse mi všechny Hard disky
Byl jsem i ve správě disků a tam je že jsou oba online.
A jaky system jsi tam měl predtím ??? Ja bych to viděl že disk ma primarní oddíl ktery byl vytvořen a starším systemu...
Jestly je disk přimo v Biosu i v Systemu ve spraci zařizení...tak bych smazal a vytvořil novy oddíl ... ale tím stratíte všechna data co na něm mate po vytvoreni noveho oddílu je treba Format disku ...
Jestly je disk přimo v Biosu i v Systemu ve spraci zařizení...tak bych smazal a vytvořil novy oddíl ... ale tím stratíte všechna data co na něm mate po vytvoreni noveho oddílu je treba Format disku ...
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Podívej se ve Správě disků, jaký formát má ten druhý disk (FAT 32, NTFS).
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Předtim jsem tam mel ten samí windows tedy win 7 ten samej a normálně jsem ho videl smazat to opravdu nemůžu protože tam jsou hodne důležitá data.....jinak je to NTFS a u toho je napsáno V pořádku (Systém, Aktivní, Primární oddíl) a u toho co funguje je napsáno Vpořádku (Spouštěcí oddíl, Stránkovací soubor, Aktivní, Stav systému, Primární oddíl)
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Takže problém je asi v oprávnění. Win7 nemám, tak jen - přihlásit se jako admin a převzít práva, ale kde to je ve Win7 nevím.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
ve zprávci disků mu přiřaď písmeno a zadej velikost...potom už by měl být vidět.
Re: Nezobrazujíse mi všechny Hard disky Vyřešeno
Tak to je hustý no stačilo přidat písmeno
moc moc dík

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 3426
-