Prosim o radu,nainstaloval jsem si vindows 7 32,driv jsem mel vistu,Vsechno maka jak ma,ale nemuzu dat do provozu bluetooth.Stahnul jsem si softwer z jejich stranek,ale kdyz to naistaluju,tak to hodi hlasku,no bluetoohh device was detected.Nemuze me nekdo poradit,anglicky moc neumim,tak uz nevim co s tim.Mam notebook hp 550.
Hláška je něco ve smyslu žádné bluetooth zařízení nebylo detekováno. Je pravděpodobné, že chybí ovladač - zkontrolovat ve správci zařízení. Zde bude u ovladače žluté kolečko s vykřičníkem. Pravoklik, aktualizovat ovladač a vnutit mu ovladač z Vist (za předpokladu že Visty byly také 32-bit). Pak bude fungovat i software.
Nikde jsem nic nenasel,ani v biosu.Vzdy jak jsem driv zapnul notas,tak jak naskocil windows,tak vzdy vyjelo okno zaroven s wifi,ted jen naskoci wifi,a bluetooth nic,uz jsem z toho vyrizeny!!
Tak už mě napadá jen prohlédnout správce zařízení, jestli tam někde není "schovaný" pod něčím jiným, nebo zkusit instalaci přes přidat/odebrat hardware. Jinak až zítra, se dostanu k noťasu, tak budu chytřejší.
Uz nekolik krat se mi stava ze pc nevidi Bluetooth v paneli nasroju neni ikona bluetooth a v nastaveni vubec neni videt prepinac vypnou-zapnout bluetooth ani v spravce neni videt pak kdyz sou aktualizace se objevi a za nejakou dobu zmizi...
Poslední příspěvek
A má ten tvoj PC vôbec bezdrôtový modul? Teda pre WiFi a BT? To, že sa ti to skúša nejako nájsť a nič z toho - tak ho tam nemáš. Prejdi si správcu zariadení, či máš tam vôbec to zariadenie (inak BT sa tam často objavuje ako samostatné zariadenie,...
Ahoj, rozhodl jsem se pro přesun mé pracovní náplně využít Macbook.
Avšak bych nechtěl s Macbookem tahat i kabel pro poslech hudby.
Rád bych využil bluetooth sluchátka. Hodně se mi líbí Airpody Max. Ale tolik peněz za to opravdu dávat nechci....
Poslední příspěvek
Sleduj obchod Odkarla.
Airpody Max mam za 2000 Kc i s originalni krabici, bylo jen nutne vymenit akumulator.
instaloval jsem do auta tento Bluetooth modul a používám Galaxy S10e s Android 12.
Bluetooth spojení se však chová zvláštně.
Telefon mám spárovaný a pokud přijdu do auta se zapnutým Bluetooth na telefonu a až pak otočím klíčkem a tím zapnu...
Zdravím zakoupil jsem si pc od smarthy
od prvni startu nefunguji předni a zadní ventilátor na case RGB sviti na Cpu a Gpu funguje mam pocit že by se měli roztočit alespon u zapnu ti pc
nevim zda mam zboži reklamovat a nebo pc musi byt ve větší...
Poslední příspěvek
Děkuji problem vyřešen byli opravdu odpojeny nechapu led bylo zapojene system fan odpojeno trošku mě mrzi že jsem si nechal před doveženim odskoušet pc a nainstalvoat OS aby bylo vše v pořadku a nebylo ale problem už je vyřešen jestě jednou diky...
Notebook má tendenciu vypínať sa viackrát za hodinu, je problém so spojením medzi káblom a batériou. Funguje normálne pri nabijani, ale je potrebné otáčit spravne kábel dookola a nájsť presnú polohu, aby sa nabíjal. Ak sa vytiahne z nabijania, tak...
Poslední příspěvek
Psal jsem ze cena toho notebooku jako plne funkcniho je nulova.
Takovych jsou doslova plne sberne dvory a kdybych podobny u nas nekomu nabidl zadarmo, tak se my vysmeje.