Vypínání PC při hrách (vyřešeno)
Vypínání PC při hrách (vyřešeno)
Ahoj, kdyz hraju nejakou hru tak se mi pc samo vypne. Nekdy po pul hodine a nekdy hned po kliknuti na ikonu hry. Zkousel sem vse mozne a uz asi vim cim to je, ale nedokazu si vysvetlit proc to dela. Je to asi ramkama( 2x 256MB), ale kdyz jednu vyndam tak hry jdou a kdyz tam zase necham tu druhou tak taky a to ikyz prohodim mista ramek. Nejde to jen kdyz tam dam oboje ramka zaroven, ale pred tim to tak pul roku slo v pohode tak nevim cim to??! Zakladni deska taky nejevy nejake chyby.... je mozne, ze to je zdrojem? Mam tam 350W, ale EC a ty byvaj slabsi nez je napsano. No pokud nekdo ma radu cim to muze byt tak za ni dekuji
Win XP prof. SP2.
Radeon 9600pro 128MB
Athlon Xp 2000+
Seagate ST3160812A 160GB BARR 7200.9 UATA/100 8MB
Epox 8RDA3+
2x 256MB RAM (Adata,GEIL)
Eurocase 350W zroj
Uz asi pred 14dny se mi tohle stalo taky, ale stacilo jen prehodit nebo spis upevnit lip ramky ve slotech a uz to nezlobylo, ale ted ani to nepomaha... proste jediny vyndat jednu ramku a to jako reseni pro me neni vubec vhodny
. Jesi vas jeste neco napada tak diky za to
Radeon 9600pro 128MB
Athlon Xp 2000+
Seagate ST3160812A 160GB BARR 7200.9 UATA/100 8MB
Epox 8RDA3+
2x 256MB RAM (Adata,GEIL)
Eurocase 350W zroj
Uz asi pred 14dny se mi tohle stalo taky, ale stacilo jen prehodit nebo spis upevnit lip ramky ve slotech a uz to nezlobylo, ale ted ani to nepomaha... proste jediny vyndat jednu ramku a to jako reseni pro me neni vubec vhodny

Tak sem se uz nastval a dal sem jednu ramku pryc, ale po asi 20 minutach hrani se pc zase vyplo tak sem tam zkusil dat jen tu druhou a po par minutach hrani to stejny... tak uz fakt nevim cim to je, ale asi to bude zdroj nebo deska. Spis bych to videl na ten zdroj. Zitra jeste zkusim kompletni test jen s nutnyma vecma pro chod pc. Snad uz na to prijdu

- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Co kondenzátory na mainboardu? Nejsou nafouklé nebo vytečené?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Vypinani PC pri hrach. Cim to muze byt?
takže mam stejnej problem ale s 512kama
ale neni to tak tragické si myslim jak se zdá...
paměti fungujou samostatně ok, měl jsem dřív taky 2x512 ale prodal jsem a koupil časem jiné.
u mě může být možnost že se nesnesou jedna je osazena z oboudvou stran (starší) druhá je jen z jedné strany(novější) obě sou to 512MB 400Mhz KINGMAX
jak zde někdo již psal... doporučuju vyluxovat sloty a pevně znovu osadit. a když to nepomůže tak mě taky jednou pomohlo přeinstalování woken...(MB MSI K7N2Delta2-premium edition CPU AMD 2400XP)
(chystam se to udělat) (jinak zkus jiné paměti at se ujistíš že je řadič OK, když ani ty nepůjdou tak reklamuj řadič RAM na desce nebo si kup novou desku a nebo je nezapojuj dual :)
Jinak nevíte někdo čím je to že se mi na druhém PC přestal vypínat zdroj?(duron 750MHz, 512+256MB RAM) po vypnutí PC z woken se mi větraky ve zdroji a na CPU pořád točí ale signál do VGA a HDD sou OFF už jsem to asi před 5 lety řešil ale nefim už čim to bylo... mam tucha něco v registrech?
ale neni to tak tragické si myslim jak se zdá...
paměti fungujou samostatně ok, měl jsem dřív taky 2x512 ale prodal jsem a koupil časem jiné.
u mě může být možnost že se nesnesou jedna je osazena z oboudvou stran (starší) druhá je jen z jedné strany(novější) obě sou to 512MB 400Mhz KINGMAX
jak zde někdo již psal... doporučuju vyluxovat sloty a pevně znovu osadit. a když to nepomůže tak mě taky jednou pomohlo přeinstalování woken...(MB MSI K7N2Delta2-premium edition CPU AMD 2400XP)
(chystam se to udělat) (jinak zkus jiné paměti at se ujistíš že je řadič OK, když ani ty nepůjdou tak reklamuj řadič RAM na desce nebo si kup novou desku a nebo je nezapojuj dual :)
Jinak nevíte někdo čím je to že se mi na druhém PC přestal vypínat zdroj?(duron 750MHz, 512+256MB RAM) po vypnutí PC z woken se mi větraky ve zdroji a na CPU pořád točí ale signál do VGA a HDD sou OFF už jsem to asi před 5 lety řešil ale nefim už čim to bylo... mam tucha něco v registrech?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 2268
-
od Fantousek
Zobrazit poslední příspěvek
03 říj 2024 14:10