Chyba zobrazení na monitoru (vyřešeno)

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Tom1
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod Tom1 » 21 zář 2006 15:43

tak jsem donesl jiný monitor a jede bez problému........tím pádem je jasný že tam ten je v prdeli , to jsem zvědaví jestli mi dá jíný, nebo budu čekat na nějakou případnou opravu měsíc...??

PS: to samozřejmně nic nemění na tom že budu muset tu elektriku dát dohromady.......

Reklama
karlos
Master Level 8
Master Level 8
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod karlos » 22 zář 2006 06:11

Koukám, že jsi vyslovený klikař :wink: Elektriku máš rozhašenou, co koupíš, tak se sype,... :cry: Přesně takovou kliku měl před pár lety jeden můj kamarád. Začalo to tím, že si našel práci v Německu, byly kačáky, tak začel nakupovat. Koupil pračku, za 14 dní shořela plamenem, koupil věž, za měsíc se z ní zakouřilo. Koupil počítač, za dva měsíce mu odešla paměť. Koupil video, odešlo. Satelit, taky... Měl jsem tenkrát možnost koupit velmi levně fungl nové, zabalené disky. Koupil jsem tehdy dva, jeden pro mě a jeden pro něj. Položil jsem je oba na stůl a dal mu vybrat, který chce. Jistě tušíš co se stalo... Ale opak je pravdou. Tehdy se to zlomilo a od tý doby má klid. Vlastně kecám, loni mu vyhořela televize... a s ní celý obývák. :cry: :cry:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Tom1
nováček
Stav:

Příspěvekod Tom1 » 22 zář 2006 12:07

ty jsi mě teda pobavil.........takové štěstí nemám snad ani já.., ale teď vážně myslíš že se ten monitor dá opravit,sice tomu nerozumím ale podle všeho tam je v prdeli nějaká elektronka(nevím) , no uvidíme za dvě hodiny to vezu do té prodejny....

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 22 zář 2006 12:19

Kdyby v něm byla v řiti lampa, respektive, kdyby v něm byly lampy (jedinou je obrazovka), tak ho pomalu neuneseš. :lol: Jinak se opravit dá všechno, otázkou je cena. 15´ monitor koupíš jetej, tak do pětikila. Servisákovi dáš pětikilo jen za to, že si ho vezme, otevře, koukne do něj a v lepším případě řekne co tomu je. Normálně si za sdělení "je to rozbitý" řekne o další peníze. Samotná oprava pak zabere tak do dvou hodin po třech stovkách + součástky. Takže sumasumárum za litr ti ho opraví a pokud budou solidní, tak ti řeknou "Pane, vyhoďte to a kupte si repasovaný za 700,-. Dáme vám na něj 6 měsíců záruku." Zkus se podívat sem. Občas se tam objeví hezké věci, já tam loni koupil 17´za 400,-.

Tom1
nováček
Stav:

Příspěvekod Tom1 » 22 zář 2006 12:42

já doufám že nebudu platit ani korunu mám na to záručák tak ať se stará, to není můj problém že mi dali monitor na hovno.....mám pravdu ???

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 22 zář 2006 13:14

Pravdu máš, ale víme jak to s ní u nás chodí. Sice zvítězí, ale co to dá práce... :cry: :evil:

Tom1
nováček
Stav:

Příspěvekod Tom1 » 22 zář 2006 16:41

přesně...., tak jsem mu to tam šoupnul a do úterý se ozve.......Jsi velice sečtělí člověk a zárověň máš smysl pro humor, kdyby jsi měl zájem a čas tak někdy napiš pokecáme, mám jen skype...ICQ mi lezlo na narvy....,pořád nějaké chyby...??

24let. Liberec. heterosexual :D

Guivan5
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

hmm

Příspěvekod Guivan5 » 27 zář 2006 22:21

to se stalo mě u starýho monitoru kterej sem měl 5 let...

Tom1
nováček
Stav:

Re: hmm

Příspěvekod Tom1 » 28 zář 2006 13:21

monitor je stále v té prodejně a pracuje se na jeho opravě ale volal mi že zatím žádnou chybu neviděl...., tak jsem zvědavej jak to dopadne........

Tom1
nováček
Stav:

Re: hmm

Příspěvekod Tom1 » 09 říj 2006 11:41

vše je vyřešeno , dal mi jinej monitor........dík za rady...

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Problémy s hardwarem”