Zdravím, když nechám pc nečinný cca 20 min skočí mi černá obrazovka a píše že mám znovu nabootovat pc nebo vložit disk z kterýho bootovat(2. bootovaci zařizení). Když to potom restartuju tak mi to někdy skočí znova ještě než se zapne OS, když však vypnu a zapnu vše jede v pořádku. Problém je nejspíš s pevným diskem ale v napájení mam nastaveno nikdy nevypínat. Ví někdo co s tím? Díky
Jinak mám win XP ultra edition
Po 20 min. nečinnosti černá obrazovka: vložte bootovací disk
Po 20 min. nečinnosti černá obrazovka: vložte bootovací disk
Naposledy upravil(a) Myloš dne 12 čer 2010 10:48, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Problém při nečinnosti“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra.
Důvod: Oprava nadpisu „Problém při nečinnosti“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra.
Re: Po 20 min. nečinnosti černá obrazovka: vložte bootovací
Vítej na fóru PC-Help.
XP ultra edition? Co to je? Microsoft nic takového, pokud vím, nevydal.
Odhaduji, že jde o nějaký stažený warezácký bastl – a kdyby sis při registraci přečetl pravidla, jistě by ses dozvěděl, že „fórum PC-HELP.CZ je zásadně proti jakémukoliv šíření nelegálního obsahu.“, což snaha o rozchození warezu jednoznačně je.
Jedinou radou, kterou zde proto můžeš obdržet, je: kup si originální verzi.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Oficiálně to vydal Microsoft, řadí se to pod XP přesnej název je "Microsoft Windows XP Ultra Edition 2009" je to včetně service packu 3. Měl jsem tento OS necelej rok a žádný problém. Těd je to asi měsíc po přeinstalování a mám tento problém...
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Opravdu to oficiálně microsoft nevydal - je to pouze upravená verze XP a je k sehnání pouze přes warez -> LOCK
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
bang píše:Oficiálně to vydal Microsoft, řadí se to pod XP přesnej název je "Microsoft Windows XP Ultra Edition 2009"
Ptal jsem se strýčka Gůůgla, který mě odkazoval pouze na warez fóra. Vyhledával jsem na stránkách Microsoftu a nic takového jsem nenalezl.
Proto jsem nucen ti nevěřit a vlákno zamknout.
Jestliže jsem se zmýlil, pošli mi SZ s odkazem na stránku Microsoftu, kde se o této verzi XP píše jako o svém produktu; pak jsem ochotný uznat chybu a vlákno odemknout.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nedetekován signál (černá obrazovka) při spuštění PC
od zerbngr » 01 črc 2024 17:37 » v Problémy s hardwarem - 13
- 4636
-