- Po probuzení ze spánku mi nejde internet, protože se počítač nepřipojil k implicitní domácí wifi síti, nýbrž k dousedovic wifi.
Rescan sítí je nefunkční, nereaguje a nezobrazí se v seznamu sítí žádné dostupné wifi sítě. Jediné co pomůže je restart počítače. Pak už to obvykle jede.
Přeinstalace wifi usb karty nepomohla. ComboFIX možná pomohl. Mám podezření možná na nějaký rootkit. - Opět po probuzení ze spánku: monitor naskočí do nízké obnovovací frekvence – vetrikalne 60 Hz (rozlišení zůstane stejné), přitom v nastavení obnovovací frekvence monitoru je zobrazena moje standardní frekvence a manuálně změnit tedy nejde, resp. nereaguje. Tedy skutečně hodnoty frekvence nekorespondují s nastavením.
Někdy pomohlo přeinstalovat ovkladače grafiky, jindy jen pročistit Ccleanerem, ComboFixem, Atf-Cleaner_3.0.1, či jen vypnout počítač, vytáhnout ze zásuvky a počkat 2 min., jindy stačí jen uspat a probudit, je to naprosto nevyzpytatelné a nedá se říct, že by cokoliv z toho fungovalo na 100 %, resp nejsem si zatím jist co z toho je 100%, fakticky si už ani nevím rady. Napadá mě jediné nějaký rootkit.
2 problémy po probuzení: nejde net a monitor má jen 60 Hz.* Vyřešeno
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
2 problémy po probuzení: nejde net a monitor má jen 60 Hz.* Vyřešeno
Nevím, jestli to zrovna patří mezi hardwarové chyby.
Naposledy upravil(a) Myloš dne 16 čer 2010 20:41, celkem upraveno 3 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Dva problemy co me deprimuji“, který svou minimální informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Při té příležitosti jsem ti přidal háčky a čárky – vidíš, že je to takhle přehlednější, tak proč je nepoužíváš?
Důvod: Oprava nadpisu „Dva problemy co me deprimuji“, který svou minimální informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Při té příležitosti jsem ti přidal háčky a čárky – vidíš, že je to takhle přehlednější, tak proč je nepoužíváš?
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Dva problemy co me serou
Buď tak laskav a uprav svůj název tématu! Na tvoje vulgarismy tu není nikdo zvědavej 

AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Re: 2 problémy po probuzení: nejde net a monitor má jen 60 H
Covece takhle je ten nazev lepci, priste si dam vic zalezet. :/
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ves právci zařízení si rozklikni wifi adaptér a bude tam panel Řízení spotřeby -> u prvního by neměla být fajka (Umožnit počítači vypínat zařízení z důvodu úspory energie)
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Řízení spotřeby-tuto nabidku v techto mistech sem nenasel
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Když rozklikneš ten wifi adaptér tak to tam musí být, jeden z panelů
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
estli myslis tohle tak tam bylo nastaveno toto viz obrazek
tzn. vypinani z duvodu uspory nebylo nastaveno
tzn. vypinani z duvodu uspory nebylo nastaveno
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Vyzkousel jsem nejake nove programy Wise Registry Cleaner na vycisteni registru od balastu krom drive uvedenych a zda se ze to pomohlo... Naslo to mrte problemu asi 750 polozek v registrech. Ani Windos XP Manager mi je nenasel.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Občas nefunkční touchpad po zapnutí/probuzení laptopu
od Micmen » 21 črc 2025 20:34 » v Problémy s hardwarem - 1
- 7163
-
od atari