Ahoj, mám hdd Seagate Barracuda a pří prvním připojení normálně naběhl a při druhém ho už počítač nenalezl nespustí se ani windows.....hodí chybu že nejaky soubor nebyl nalezen....ted si zrovna nepamatuju presny nazev....
tak se chci zeptat co s tim muze byt....
Děkuju
Nefunkčí HDD
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Nefunkčí HDD
Více detailů bu neuškodilo...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
http://www.slunecnice.cz/sw/hd-tune/ kompletni testik...
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tu kontrolu disku nemohu provést
, když připojím hdd k počítači tak nenaběhnou windows, nemůže najít nějaký soubor....

- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jaký máš OS?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
presne na to se da pouzit program Recuva
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Mám vážné obavy, že nepomůže nic na obnovu, ale utilita na kontrolu disku, která vyloučí, nebo potvrdí jeho chybu.
Nechci se dotknout tvé snahy a chuti pomáhat druhým, nejen v tomto topicu. Nicméně mám obavy, že tvé rady mohou způsobit více škody, než užitku. Zejména díky tvé zbrklosti, viz tvůj vlastní problém, kdy sis vlastní nepozorností nejspíš nenávratně odpravil desku, nebo nesmyslné pokusy s žárovkou v napájecím zdroji.
Nechci se dotknout tvé snahy a chuti pomáhat druhým, nejen v tomto topicu. Nicméně mám obavy, že tvé rady mohou způsobit více škody, než užitku. Zejména díky tvé zbrklosti, viz tvůj vlastní problém, kdy sis vlastní nepozorností nejspíš nenávratně odpravil desku, nebo nesmyslné pokusy s žárovkou v napájecím zdroji.

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
OS je WIn7 64-bit.....zkoušel jsem to i na xp a stejnej problém.....a utilitu asi nevyzkoušim když nenabšhne systém.....
asi je opravdu odpravenej
asi je opravdu odpravenej

- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Na utilitu nepotřebuješ systém. Počítač se s ní spouští z diskety, CD, nebo flash.
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
aha...to jsem nevěděl.....tkž to může zkontrolovat i hdd kterej pc nenajde??........
EDIT¨: jeste se chci zeptat jak se to kontroluje pres ten flash??...
Děkuju
EDIT¨: jeste se chci zeptat jak se to kontroluje pres ten flash??...
Děkuju
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Z hlavy ti to neřeknu. Návod bude na stránkách výrobce disku vedle té utility. Obecně to funguje tak, že se vytvoří bootovací disketa, CD, nebo flash disk na kterém je nahraná utilita. V BIOS se nastaví toto médium, jako první k bootování a počítač pak najede z tohoto média a spustí testy.
Zpět na “Problémy s hardwarem”