už delší dobu mi při hraní her zamrzá pc, vůbec nevím čím to je. Sestavu mám v popisku. Kdykoliv hraju nějakou náročnější hru, po cca 10 minutách mi zamrzne pc. Například u hry Gears of War zamrzne. Ale u Diabla 2 nezamrzne. Dnes mi přišli další 2gb ram + skříň která je lépe odvětrávaná než ta předešlá + nový chladič na cpu + nový hdd, protože ten 80gb už byl 5let starý. Fakt už nevím co dál
Zamrzání - bláznivé barvy, smyčka zvuku.
Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
Zamrzání - bláznivé barvy, smyčka zvuku.
Ahoj,
už delší dobu mi při hraní her zamrzá pc, vůbec nevím čím to je. Sestavu mám v popisku. Kdykoliv hraju nějakou náročnější hru, po cca 10 minutách mi zamrzne pc. Například u hry Gears of War zamrzne. Ale u Diabla 2 nezamrzne. Dnes mi přišli další 2gb ram + skříň která je lépe odvětrávaná než ta předešlá + nový chladič na cpu + nový hdd, protože ten 80gb už byl 5let starý. Fakt už nevím co dál
. Předem děkuji za odpověď. 
Re: Zamrzání - bláznivé barvy, smyčka zvuku.
Až to vše namontuješ do lépe větrané skříně, tak se jistě zlepší pokud to bylo vysokou teplotou. Zjišťoval si v tom dosavadním PC teploty?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Už to právě namontované je. A žádný rozdíl. :/ Teploty ti hned řeknu. Jdu to zjistit.
Takže
cpu kolem 30°C
grafiku nezjistim, protože to píše: zotac firestorm requires an NVIDIA VGA adapter.
cpu kolem 30°C
grafiku nezjistim, protože to píše: zotac firestorm requires an NVIDIA VGA adapter.
Naposledy upravil(a) Saren dne 17 srp 2010 22:18, celkem upraveno 1 x.
Už ok, stáhnul jsem ovladače na grafiku, bylo to tím ty teploty.
Takže GPU v klidu >> 52° - 56°
GPU v zátěži >> kolem 64°
Takže GPU v klidu >> 52° - 56°
GPU v zátěži >> kolem 64°
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek