Dobrý den.
Mám nejspíže nějaký hardwarový problém. Při hraní jakékoliv hry mi vše zamrzne, ze zvuku mi zbyde jen poslední tóóóóón a vypne se mi monitor (bez signálu). Zajímavý je že se to nespadne tak že by se PC restartoval - větráčky (i na grafice) pořád vlajou a prostě to jen komplet zamrzne. Sem tam mi to udělá i při normální činnosti jako je brouzdání v prohlížeči, nebo když spustím officy či nějaký videjko. Zkoušel jsem to i na 3Dmark ale jakmile zapnu test, vteřinku to jede a pak to samý.
Sestava je:
Intel Core Quad Q9550 @ 2.83GHz 2.17GHz, 4GB RAM, grafiku NVIDIA GeForce GTX 260, základovka je od GIGABYTE (GA-EP45-DS3LR), disk od WD a zdroj 500 W
Chlazený je to dobře, je tam novej větrák a teploty se pohybujou v normě.
Budu rád když poradíte díky.
Zasekaný PC Vyřešeno
Re: Zasekaný PC
zkusil bych na jinym OS jestli to bude delat to same, potom bych zkusil prohodit / promenit ramky ... jestli neni spatna jedna z nich a neschazuje to... jako posledni moznost mi prijde ze muze mit grafika problem v prepinani mezi 2D a 3D modem...
mam neco podobneho u codu (jen u cod 6 v mp) dycky se jakoby lagne posledni toon... a ten tam zustane viset, pak pc zhasne.. a nic se nedeje, dokud neresetuju do dneska se mi nepodarilo zjistit cim to je
mam neco podobneho u codu (jen u cod 6 v mp) dycky se jakoby lagne posledni toon... a ten tam zustane viset, pak pc zhasne.. a nic se nedeje, dokud neresetuju do dneska se mi nepodarilo zjistit cim to je

Core i7 9700KF, MSI Z390A Pro, 32GB RAM , 3070, 1TB, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB
Xbox One
O2 VDSL 16MB
Xbox One
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Přesto překontroluj teploty HW monitorem z podpisu a dej sem screen všech zařízení. Teploty měř samozřejmě při zátěži.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Hmm tak chcípnul úplně. Jedniný čeho se teď dočkám po stisknutí startovacího tlačítka je že problikne základovka jako při startu, trochu se pohne větráček na CPU a nic. 
Ramky jsem už prohazovat zkoušel, to mi taky nepomohlo. OS mám WIN 7 home premium a nikdy s ním nebyl problém ... dokonce jsem zkoušel i reinstall a nic.
Screen bych poslal kdybych to zapnul
Teď ho stejně budu muset vzít k doktorovi :-) Jenom by mě zajímalo co to je ...

Ramky jsem už prohazovat zkoušel, to mi taky nepomohlo. OS mám WIN 7 home premium a nikdy s ním nebyl problém ... dokonce jsem zkoušel i reinstall a nic.
Screen bych poslal kdybych to zapnul

Teď ho stejně budu muset vzít k doktorovi :-) Jenom by mě zajímalo co to je ...
Re: Zasekaný PC Vyřešeno
Tak to byla grafika 

Zpět na “Problémy s hardwarem”