Hluk ventilatoru - podlozka? Vyřešeno
Hluk ventilatoru - podlozka? Vyřešeno
ZDravim, davam ventilator zepredu a silene to huci asi jak se to dotyka plechu u case.. Myslite, ze kdyz to vyodlozim gumou, ze to bude lepsi?
-
- Pohlaví:
Re: Hluk ventilatoru - podlozka?
Dají se koupit různé gumové nebo silikonové distanční podložky - http://www.dexon.cz/katalog/konstrukcni ... onova.html , ale není problém si je vyrobit.
Pokud máš pod tím fanem nějaký plechový "síto" tak vem flexu a vyřízni ho (pokud nemáš v plánu case někdy reklamovat) ale chce s tim trochu umět. Hlavně nejdřív vyndej všechny komponenty abys tady pak neřešil jak se daj zachránit data z rozřízlýho disku. 
Nebo dát ten fan několik cm od case (od toho "síta") ale v tom je zase problém jak ho přidělat.

Nebo dát ten fan několik cm od case (od toho "síta") ale v tom je zase problém jak ho přidělat.
Just Fucking Google It!
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jo to bude nej rozřezat si case flexou
... Stačí ti kus starý hadice, kterou nařezáš na kolečka(pod šrouby), či na plátky... pod celej větrák :)

Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
Noa? Já to tak taky udělal. A pokud tam narve hadici tak se mu tam pak třeba nevejdou disky.
Just Fucking Google It!
rozrezani case je dobrej napad, diky :) NEvidim v tom problem, viddet to stejne nebude tak co. JE mi fuk jak to vypada uvnitr, hlavne ze to bde chladit
EDIT: JInak koupil jsem si tohle http://www.suntech.cz/produkt/64269/Xil ... -black.htm a netusim jak to pouzit
EDIT: JInak koupil jsem si tohle http://www.suntech.cz/produkt/64269/Xil ... -black.htm a netusim jak to pouzit

To je místo šroubků k tomu fanu, přidělej to na fan a pak do case (budeš ale muset sundat čelní masku pokud to chceš dopředu), je to na to aby se nepřenášely vibrace z fanu na case ale možná se ti bude stejně dotýkat spodek fanu "podlahy" case tak mezi to narvi třeba duši jako já 
Ale pokud je to nějakej extra hlučnej fan jako třeba tenhle tak to stejně bude hučet.

Ale pokud je to nějakej extra hlučnej fan jako třeba tenhle tak to stejně bude hučet.
Just Fucking Google It!
hlucnej neni, vydava zvuk v podstate jen kdyz je u ty mrizky vpredu. Dal jsem tam ty gumovy sracky, ale stejne to trochu huci, dela to ta mrizka proste, kdyz tam da ruku, tak je to cajk nebo kdyz to mam daleko od ni. Ale mam ted odendanou masku a otrvrenou bednu no, pokud to bude ale hucet i potom co to zavru, tak vemu flexu a vyriznu to
EDIT: PRoblem vyresen nuzkama na plech
EDIT: PRoblem vyresen nuzkama na plech

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Vysoké otáčky ventilátorů na notebooku Příloha(y)
od mateo- » 24 úno 2025 20:28 » v Problémy s hardwarem - 8
- 4839
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
26 úno 2025 08:36
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”