Poraďte mi nějaký program na deformaci hlasu (ufo, robot…) *
Poraďte mi nějaký program na deformaci hlasu (ufo, robot…) *
Čus, je nějakej program kterej bude měnit muj hlas třeba aby to znělo jako UFO :_D nebo ROBOT
Naposledy upravil(a) Myloš dne 13 čer 2011 00:47, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu – viz následující příspěvek
Důvod: Oprava nadpisu – viz následující příspěvek
Re: Poraďte mi nějaký program na deformaci hlasu (ufo, robot
Už ti to psal Žbeky:
To jsi vážně takový trotl, že neumíš napsat normální nadpis!? MIKRÁK – co to je u všech všudy za stupiditu!? Začneš už konečně psát normální nadpisy? Četl jsi vůbec pravidla?
Umíš používat Gůůgl?
http://www.porse.cz/AVS_Audio_Editor.html
Kdy už se konečně naučíš dělat názvy témat? Vždycky to po tobě opravujeme, vždycky...
To jsi vážně takový trotl, že neumíš napsat normální nadpis!? MIKRÁK – co to je u všech všudy za stupiditu!? Začneš už konečně psát normální nadpisy? Četl jsi vůbec pravidla?
název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu…
Umíš používat Gůůgl?
http://www.porse.cz/AVS_Audio_Editor.html
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Jo ale já potřebuju něco co to bude měnit v přímym přenosu
KOMP: Deska: ASUS Commando *** Procák: Intel Core 2 Quad Q6600 2,4Ghz + Freezer Xtreme *** Grafa: AMD Radeon HD 6850 WindForce 1GB GDDR5 *** RAM: 8GB DDR2 800Mhz *** Zvukovka: Creative SB X-Fi Xtreme Gamer *** Disk: SAMSUNG 1500GB + WD VelociRaptor 74GB *** Zdroj: XILENCE 800W Gaming Edition 80+ Bronze *** Monitor: ACER GD245HQ (3D)
Tak to máš napsat rovnou a ne, aby to z tebe lezlo jak z chlupatý deky.
Já mám na deformace Dell Webcam Central k monitoru dell s integrovanou webkou a mikrofonem. Jestli ti to bude fungovat i s jiným hardwarem, těžko soudit, ale vyzkoušet to můžeš; a je to freeware.
Já mám na deformace Dell Webcam Central k monitoru dell s integrovanou webkou a mikrofonem. Jestli ti to bude fungovat i s jiným hardwarem, těžko soudit, ale vyzkoušet to můžeš; a je to freeware.
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
aaaha... It is intended to be used only on specific Dell Notebooks with compatible hardware and does not work on other computers.
... tak to asi ne
... tak to asi ne
KOMP: Deska: ASUS Commando *** Procák: Intel Core 2 Quad Q6600 2,4Ghz + Freezer Xtreme *** Grafa: AMD Radeon HD 6850 WindForce 1GB GDDR5 *** RAM: 8GB DDR2 800Mhz *** Zvukovka: Creative SB X-Fi Xtreme Gamer *** Disk: SAMSUNG 1500GB + WD VelociRaptor 74GB *** Zdroj: XILENCE 800W Gaming Edition 80+ Bronze *** Monitor: ACER GD245HQ (3D)
No já žádný notebook nemám, ani počítač od Dellu, jen ten monitor, tak nevím, jak to mysleli.
Ještě bych zkusil g-dotaz voice transformation realtime.
Ještě bych zkusil g-dotaz voice transformation realtime.
- Mýliti se je Myloš.
Jo tohle je ono super dík 

http://www.uloz.to/8660428/super-voice-changer-exe meni hlas ma zvuky do background a myslim ze automaticky hudebni doprovod. Vse je freeware a narozdil od morphvox ci av voice changer nevyzaduje .NET
Tak .NET mam tak je to uplně jedno
--- Doplnění předchozího příspěvku (13 Čer 2011 02:07) ---
Ještě by se mi hodilo něco abych otestoval jak to budou slyšet ostatní xD
--- Doplnění předchozího příspěvku (13 Čer 2011 02:07) ---
Ještě by se mi hodilo něco abych otestoval jak to budou slyšet ostatní xD
-
- Pohlaví:
Můžeš to otestovat ve Skype - Echo.
thx
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Program na hledání poškozených souborů JPG Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 lis 2024 11:01 » v Design a grafické editory - 2
- 4688
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
15 lis 2024 11:04
-
-
-
Jaký program pro zpracování videa je nejlepší?
od zuzana3 » 13 kvě 2025 08:48 » v Programy ke stažení - 7
- 5948
-
od buchtik
Zobrazit poslední příspěvek
14 kvě 2025 12:20
-
-
- 4
- 3467
-
od RostislavC